Hayal123 3,5 aylık kız bebeğimin gazı azalması gerekirken dahada artıyor.. özellikle beslenirken çok sıkıntıdayiz ağlıyo surekli 🙄 denemedigimiz gaz ilacı kalmadı.. doktor tavsiyesiyle confor mamaya geçtik ama o da fayda etmedi gazına.. çığlık çığlığa besleniyoruz resmen uykuda kıvranıyo sürekli..var mı yasayan tavsiyede bulunabilecek anneler😕
Susam Hayal123 colınoks damla var 10 damla gunde 3 öğün ama düzenli saati saatine kullsnmanız gereklı ve bırde muskat cevızı var cok az bıcakla kazı kendı sütünde erit ver karın agrısını alır vıtamınce zengın oldugundan vıtamın verır bebegı cok ıyı geliştirip kılo sldırır
Aysekck Hayal123 aynı durum bizde de var.3 aylık kızım ve bu aralar atak dönemindeyiz.Hiç bir şey fayda etmiyor
Gizemre Hayal123 ayak baş parmaklarına masaj yapmayı deneyin çok işe yarıyor bide sürekli karnında sıcak havlu olsun değiştirin sürekli sıcak sıcak koyun ben odaya ütü koyuyordum valla 2 saate bi ısıtıp koyayım diye
Aysekck Hayal123 çocuk gazdan beselenemiyor dese daha doğru olur.Hem meme reddi var hem de mama.Kaşıkla zorla veriyorum.Ağlayarak gaz çıkartıyor ağlayarak uyanıyor.3 aya biter diyip atağa geçmemiz zorluyor bizi tabi
Hayal123 Aysekck mama veriyor musun peki canım.. doktorum mama verdiğim için 6 ay gaz sürer dedi🤦🏼♀️
Denotemo Aysekck ne atağı oluyor peki? Benim okuduklarım hep iyi yönde şeylerdi. İşte uyku yapar, ya da ne bilim sizi farkeder boyu uzar tarzı şeyler yazıyor atakları okuduğumda. Sanırım tam çözemedim olayı
Anneolmak30 Oğlum 34 günlük gazdan 2 gündür hiç uyumuyo artık o kadar kötü oldum ki ağlamamak için kendimi zor tutuyorum
Hayal123 Anneolmak30 çok zor gaz bizimde bir aylıktan beri var ve gittikçe de artıyor🤦🏼♀️ gaz bitiyo diş basliyo diyorlar Allah yardımcımız olsun
Kvldn Hayal123 masaj ve bi gaz çıkartma tekniğiyle tüm gazını çıkartıyordum çıkan gaza inanamıyordum gercekten çok rahattım bu konuda bi ara videosunu görmüştüm bulursam link atıcam
Deletedmom13 Hayal123 off cok zor oluyo ne çektim ama.gececek sabret canım Allah im yardımcın olsun tez zamanda atlatin Ins
Kvldn Hayal123 hemşireler kelebek açarken bile güzel tutun güçlüdür diyo 😅 7bucuk kilo inanın 11 aylık
Gizemre Hayal123 adaçayı yağını denediniz mi Prof. Saraçoğlunun tavsiyesiydi Ablam denemişti geçirmişti gerçekten de ayağının altına süreceksiniz çok azıcık bi miktar