Sinyora Oyu günler ve iyi bayramlar değerli anneler rahatsiz ediyorum kusura bakmayın pişik kremi en iyi ve etkilisi hangisi bilgi verirseniz çok sevinirim iyi günler hayırlı bayramlar…
Linaidilmom Sinyora Mustela kullanıyorum çok memnunum her altını açmam da sürüyorum zaten o kadar kıvamlı ki nokta kadar sürseniz yetiyor tavsiye ederim🌸
Perissmom Sinyora mustela kullandım pişik oldu, sudocrem geçirdi. Küçük boy alıp deneyin, her bebek farklı oluyor.
Efemila35 Sinyora ben doğduğundan beri hametan kullanıyorum çok şükür izmirde olmamıza rağmen bu sıcaklarda hiç pişik olmadık:)
Linaidilmom Sinyora Pişik önleyici krem Mustela zaten olmadan kullanılması gerek, olduktan sonra sudocream vs şeyler kullanılıyor.
Duygusm Sinyora Bübchen kullandım hep, sadece bir kez ufacık pişik oldu. Onun için de Hametan kullandım. Bazen ikisini karıştırıyorum, gayet memnunuz. Bu arada ne kadar kibar yazmışsınız 😊🌸💕
Ata0905 Sinyora pişik olmadan ve pişik olduktan sonra diye ikiye ayirmaliyiz bu kısmı. Normalde Bepanthol kullanıyorum. Ama pişik olursa troysd ve Fito kremi karıştırıp günde 3 kere sürüyorum . En etkilisi bu . Kesin çözüm . Ve tabi su ile temizlik yapılıp kuru olacak 🌸
Efemila35 Dygavs sari olanından, sağlık ocagi 3 tane yazıyo recetede. Bi eşim bi benim üstüme öyle gidiyoruz:)