SinemmmA Biogaia damla kullanıyorum her gün aynı saatte sabah 6 da kullanan var mı emzirdiktennsonran mı kullanıyor
Esracik SinemmmA biogaiga kullanımı zor bir damla. Sürekli buz dolabında muhafaza etmek gerekiyormuş. Ben kullanırken buzdolabına koyuyordum fakat kullanım esnasında çıkardığımda 10 15 dk dışarıda kalıyordu. Doktor etkisini kaybetmiştir demişti bana. Yandı ben bir faydasını görmedim
afs9mart SinemmmA aşşafakş esranın desiği dogru buz dolabında tutucaksın 10 dakka dısarda bekledikten sonra kullanıcaksın ısımsın diye bende öyle yapıypdum memnundum faydasını gördim yani bi aylıkken kulandım suan 4.5 aylıgız
Dilarayy SinemmmA biogai ile sap simplex kullanıyorum Allahıma şükürler olsun o gaz sancılarımızı çocugumun gazdan kıvranıp bağırmalarını yok etti 🙏🏻
nicu Esracik biogaia damla açılmadan önce buzdolabında, açıldıktan sonra 24 derecenin altında ki oda sıcaklığında durabilir. Kutunun üzerinde ki ibaredir bu söylediğim.
Esracik Birde harveys in şurup olanını kullanabilirsin. Doktor bitkisel diyor içeriği de öyle ama tatlı şekerli bir aroması var. Bebekler zevkle içiyor onu. Ben Damla’dan ziyade şurubun faydasını gördüm
nicu Esracik kutunun üzerinde bu şekilde yazıyor dediğinizde ne cevap verdi peki. Kış aylarında bu şekilde kullanılmasında sıkıntı yok ama yazın buzdolabına konabilir mantık olarak