Sarisey Gokcehanim her bebek farklidir tabi ama benim kizim kolikti aksam olunca araliksiz 6saat aglardi hep kucakta gezerdi
Ayseygmr Gokcehanim canim alerji olablr benim yeğenimde sabahlra kadr aglardi susmazdi neler yaptiysak en son alerji testi yaptik süt ve urunlerine alerjisi varmis yengem diyet yapti sut ve sut urunleri kullanmadi oyle aglamasi gecti sizde sut ve sut urunlerini birnsure kullmmyn yemeyin bakin eger gecerse demek ki alerjisi varmis doktorada gidin test yaptrn alerji testi
MervEslinArden Gokcehanim kronik bebekler ağlar hayatım benim ablamın kızı akşam üzeri 6 deyince 12 ye kadar ağlardı 12 yi geçerdi saat bebe uyurdu
Gokcehanim Aksam 7 gece 3 bucuk arasi 2 gundur uyumuyor agliyor samsimleks maflor kullaniyoruz gaz da cikartiyor ama bitmiyor rezene anason kimyon ictim icirdim aci elma yagi zeytinyaj masaji banyo yaptirdim nane ictim
Blz01 Gokcehanim kolik olabilir.mommy bliss gaz ilacı var biraz pahalı ama kolik içinde işe yarıyor.ilaç pahalı biraz bilginiz olsun
Gokcehanim Ayseygmr oglumda alerjikti bilgim var henuz sadece huzursuz belirli saatlerde bide mukus var.oglumda egzamada olmustu 1 aylikken kizim henuz 24 gunluk alerjik mi dgl mi tam anlamdk
MervEslinArden Gokcehanim 4. Ayı bitti ağlaması da bitti bir sürü her türlü gaz damlasını kullandı ama kroniğe çare yok maalesef