kokusudalin Kizlar sabah edemem uyuyamiyorum. Hemsire doktor ne bileyim anlayan biri varmi acaba raporu burada paylassam ? Baya düşük çıkmış çünkü. Kan sayımı yaptirmistik. Bayram girdi araya cok kötü oldu sağlık ocaklari açık midir acaba bayram da
Ballii kokusudalin Sıkıntı yapılacak bir durum yok. Sadece hemoglabin düşmüş. Bebeğinizin sonucuysa eğer kan damlası kullanıyor musunuz? Kullanmıyorsanız bayramdan sonra doktorunuzun önereceği damlayı kullanirsiniz. Suanlik sakın olun☺️
Gulsinemmsmsek kokusudalin bağışıklık sistemi biraz düşük neu için beslenmesine biraz dikkat edebilirsiniz
boncukhaniminannesi kokusudalin canım endişe edicek bir durum yok kan değeri bir tık düşmüş kansızlık için damla verilir ek gıda döneminde ise kırmızı et böyle köfte büyüklüğün de her gün yedir çorbasına vs de at . Endişe edilecek bir durum yok 🤗😍 sağlıcakla kalın .
PonciKom kokusudalin kanı dusuk cıkmıs bıde neu denen şey dusuk onu doktor gormesi lazım bızımde 0 idi tahlıller yaoıldı araştırıldı canm
eylulcyln kokusudalin değerleri genel olarak iyi. Kan değeri normalin bi birim altı oda endişe edilecek derece korkutmasın sizi. Kan için ilaç verir damla şeklinde . geçmiş olsun
kokusudalin Ballii kan damlasi var. Allah akıl versin bana benim hatam dogru durust kullanmadım. Normalde enzimleri yüksek bir bebekti ben cok üzüldüm sadece kan dusuklugudur degil mi hasta değildir . Interntte hep kotu kötü şeyler yaziyor
PonciKom kokusudalin bizim iyi coktı ama bagısıklıgı dusuk devamlı hasta oluyor duzelene kdr hasta olcak galıba 4 aydır hıc cıkmadı yukarı bızımki 0 ama :(( beslenmeyle alakalı dgl bızımkı cunku cok iiu beslenıyor vıtamın olarak belkı size beslenme der kan dusuklugundendir sııznkk bızımkınde kan dusukluge yok
Ballii kokusudalin internete bakmayın. Kan düşüklüğünden kaynaklı kansızlık var gibi duruyor. Yine de en iyisi doktorunuza danışın. Özele gidiyorsaniz eğer mesaj atıp bilgi alabilirsiniz
kokusudalin Gulsinemmsmsek 9 aylik olmak uzere ne verebilirim bağışıklığı güçlendirmek adina peki. Ne önerirsiniz
Gulsinemmsmsek kokusudalin ilikli kemik suyuna çorba yapıp verebilirsiniz dut ve üzüm pekmezini sulandırılmış halde mamalarini ekleyerek verebilirsiniz
kokusudalin Alyaaas ama butun yapilan taşlar düşük hepsi kanla alakalı degil mi. Kan damlasi disinda yemek yedirirken neler verebilirim peki
1mom1baby kokusudalin hemşire değilim ama tehlike arz eden bişey göremedim kan damlasini düzenli kullanın pekmez yedirin corbalarina yiyebilme durumuna göre kırmızı eti haslayip diterek ya da blendrdan gecirebilirsin kiymada olur koftede yapabilirsin karadut ve keçi boynuzu ozude iyi geliyor ama bunlar kaç aydan itibaren verilebiliyor bilmiyorum