Mehmet-22_efe Ya kızlar şimdi ilişkiden hemn sonra tuvalete gittiniz diyelim regl oldunuz böyle bi durumda abdest alınır mı alınmaz mı alıncaksa nasıl niyet edilir bilemedim araştırdım doğru düzgün bi şeyde bulamadım abdest alsada temizlenmiş sayılmaz o yüzden almasına gerek yok diye bi yazı okuduğumu hatırlıyorum ama emin değilim var mı bilen başına gelen ben ne yapıyım şimdi
Elfida-10 Mehmet-22_efe yinede abdest almanız gerekir diye biliyorum cünüplük ayrı hayızlık ayrıdır çünkü
EyseminOglu Mehmet-22_efe regl olunca cünüp olmazsın ikisi çok farklı o yüzden kesinlikle gusül abdesti almalısın
Deletedmom311 Bu konular hassas ama ben olsam yine de abdest alrdm. Çünkü bile bile cünüp kalmamışm mesela sabaha kadar beklememşim abdeşt içn hemen adet olmşum alrm yani niyet önemli ,bi zararı olmaz içinz rahat edr
Mehmet-22_efe Namee16 yok alırım o sorun değilde yukarıyada yazdım öyle bi durumda abdest alsada temizlenmiş sayılmaz o yüzden abdest almasına gerek yok diye bi yazı okumuştum onu soruyorum temizlenmiş sayılmıcak mıyım diye
Limonkizvera Mehmet-22_efe siz regl bitimindr gusul abdesti alirken ayri iliski sonrasi gusul alirke. ayri mi niyet ediyorsunuz? Ikisi ayni sekilde aliniyor ama iliski sonrasi gusul almazsaniz cunup olursunuz kaldi ki her banyoda gusul abdesti almak sunnettir.
Mehmet-22_efe Limonkizvera evet regl bitiminde ayrı ilişkiden sonra ayrı niyet ederim öyle öğrenmiştim
Cennetinsusu Mehmet-22_efe Bi bilgim yok ama ben olsam alırdım. Başıma da geldi gusul aldım. @AlimbalAlim Arkadaşımız daha iyi yorumlar diye düşünüyorum 😊
_Zeynep_bebek Mehmet-22_efe canım ikişki ayrı ragl ayrı guslenmen gerek abdest kabul görür niyet önemlidir hem al en azından için rahat yatarsın yatağa
Cennetinsusu AlimbalAlim Ben teşekkür ederim. Bu arada sizi cani gönülden tebrik ederim. Sizi tanıdığıma çok memnun oldum 🥰
BuketBudak Mehmet-22_efe ben her banyomda gusül abdesti alırım. Ama ilişki sonrası ayrı niyet, regl sonrası ayrı niyet etmem. Niyet ettim Allah rızası için gusül abdesti almaya derim öyle başlarım. Bunu ilk defa duydum.
Mehmet-22_efe BuketBudak doğrusu odur belkide araştırmak lazım bn başta öyle öğrenince doğruluğunu kabul edip hiç araştırma gereği bile duymamıştım