Ogullarinaasikanne Anneler oğlumun boynu ve ensesi her gün düzenli yıkamama rağmen kızardı bugün daha da kötü losyon vardı sürdüm ama siz ne kullanıyosunuz acaba
Deletedmom335 Ogullarinaasikanne geçmiş olsun bu durumlarda advantige kullanıyorum yoksa travacort hamazing trosyd çok çabuk geçiriyor 4 ilaç ta
Ogullarinaasikanne Deletedmom335 Meftunbade Odncbtl OzlemAlisa VERA19 teşekkür ederim güzel anneler 💓😘
Meftunbade Valla ben pudra kullanıyorum her ne kadar zararlı deselerde bide çok fazlaysa sudokrem veya hematen surun
Odncbtl Canım havasız kalıyo sıcak bide tahriş oluyo duştan sonra pamuklu bi bezle iyice kurula sudocrem sür ertesi güne geçiyo bizim bebektete oluyo gıdısından boynunun altı hava almıyo malesef 😅hergün yıkıyorum ama hatta bazen günde iki kere sabah akşam
Ogullarinaasikanne Bebus Miraykiz58 Odncbtl ilayda_hiranur almilla Sesem idil1990 çok sağolun güzel anneler 💓😘
Miraykiz58 Ogullarinaasikanne doktor bana bepanthol pişik önleyicin varsa sür demişti sürdüm ama birgün sudocrem deneyeyim dedim bepantholden daha etkili oldu
Odncbtl Aynen sudocrem mucize bişey poposuna sürüyom kızarınca ikinci altını açtığımda geçmiş oluyo . Yaglı cıvık bi krem değil . Hatta yetişkinlerde bile çok etkili yaraya sivilceye hemen alıyo
ilayda_hiranur Cnm ben her banyodan sonra boynunun altına koltuk altına kulak arkasına Bi pamuk yardımıyla pudra sürüyorum ve terlese bile kuru kalıo pişik olmuyor hemde mis gibi kokuo kızım 🥰❤️
almilla Ne sürdüysem çok geç etki etti ve sonra hemen tekrarladı . ( bepanthol,mustela,kalmosan losyon, bebek yağı ) Önermiyorlar ama ben çareyi pudrada buldum. Dikkatli kullanıyorum . En azından teri emiyor kuru tutuyor 🤷♀️
idil1990 Ogullarinaasikanne sudocrem ya da arko krem surutorum yagda surdugum oluyor hic bisi kalmiyor sk sk tekrarliyorum
Mehmet-22_efe Ogullarinaasikanne sudocrem kullandım ben hep 2 3 güne tamamen bitmişti bi dene inşaallah işe yarar
Elifkadir Ogullarinaasikanne mustela stelatopia balm olani sur surekli bolca koltk altina flnda cok iyi geliyor tek gecerim sudokrem fln hikaye 🤗
Elifkadir Ogullarinaasikanne sudocremi temzlmeside zor icerigide cok iyi degil kaba bi krem arko sur daha iyi