eylulmin Kızımın mongol lekeleri var. Sol kolu dirsekten bileğe kadar yeşil. Sırtında 50 kuruş boyutlarında üç dört tane yerde var. Asıl yer ise poposu. İki poposu da nerdeyse mosmor. Bayağı koyu bi renkte. Doktor 5-6 yaşına kadar geçer dedi ama daha önce hiçbir bebekte görmediğim için tedirgin oldum. Böyle bebeğinde mongol lekesi olup da geçen var mı?
Kerevizkafa eylulmin bizde var sol popişte çok mosmor değil doktorumuz 1 yaşına kadar geçer dedi bize
Mervegem eylulmin poposu beline kadar mor bide ayak bileğinde 10 aylık olduk kilo aldıkça soluyor benimde basta cok garibime gitmişti
metay5 eylulmin benim bebeğiminde poposu mor ama böyle mor yeşil karışık bi renk yani koyu renk değil benim bebeğim küvezde kalmıştı eve alıp getirdiğimde ilk defa öyle bişey görüyorum başladım ağlamaya çocuğumu dövmüşler 😂😂 zaten küvezde kaldı diye psikolojim bozulmuştu baya ağlamıştım hatırladım gerçekten saçmalamışım ama işte ilk olunca bide başkasında görmeyince insan korkuyo omuzlarında da ufak tefek var ama çok dikkatli bakınca acaba neden öyle hiç araştırmadım
eylulmin metay5 ben biraz araştırdım. Belli bi sebebi yokmuş ama oluyormuş. İlk defa karşılaştım ben de.
Kerevizkafa eylulmin bizimki hafif olduğundan belki öyle dedi zaten şuan çok anlaşılmıyo 7 aylık olmak üzereyiz
Mervegem eylulmin kesin solar benimki 2670 doğmustu cok zayıf oldugu için resmen poposu düşüşte çürümüş gibiydi şimdi soluk en gec 2_3yaslarında kaybolur gibi g3liyor
MuhammedAmine eylulmin Benim oğlum da var poposundan sırtının yarısına kadar . 19 aylık olucak birkaç güne doktor bana da çocukluk döneminde çok büyük ihtimalle geçer dedi Ama geçmeyen de varmış . Bir sıkıntı oluşturmuyor
eylulmin MuhammedAmine evet sıkıntısı yok çok şükür de kötü gözüküyor. Kolu yine belki geçer de poposu bayağı mor her iki tarafı da. Büyüyünce belki rahatsız olur.
Naz_N eylulmin kız kardeşimde, şu an 23 yaşında ve yok ama 4-5 yaşlarında olduğunu hatırlıyorum. Biraz geç yokoldu sanırım onunki🙄🌸
Aycalyaa eylulmin benim kızımında poposundan beline doğru var ama geçer inşallah yeşilimsi falan değişik Bi renk 😁
eylulmin Mervegem benimki 3630 doğduğuna göre genişleyip solması için daha çok zamanımız var belli ki. 😕
Fatosloya Kızım 19,5 aylık hala geçmedi. poposunda 🙈 sırt,omuz ve tek bacağında var ne zaman geçecek bilemiyorum ☺️☺️