Tgce16 Durisko20 ölçmedim hiç ama ek gıda verdikten sonra veriyorum uyandığında veriyorum yatmadan vermeye çalışıyorum o şekilde
Elifasyaa Durisko20 Maşallah vallahi ben 5-6 çay kaşığı zor veriyorum hiç istemiyo zaten ağzından tükürükler salyalar hemen geri atıyo nasıl alıştırcam bakalım
Seda_123 Durisko20 Hiç ölçmedim 6 buçuk aylık kızım ama çok seviyor suyu versem baya içer çok vermekte istemiyorum zararı olur mu bilmiyorum
Fasulyem Durisko20 karnı tok olduguna emin ol sonra ver canım suyla karnını doyurmaya çalışabilir anlamaz
Gulsah10 Seda_123 suyu verin ya çocuk ihtiyacı kadar su içer zaten havalarda sıcak yemekler ek gıda eğer ihtiyacından fazla olduğunu düşünüyosanız vermezsiniz olur biter yazık yavrucaklara derdini anlatamıyolar anneler olarak anlamak bize düşer 😊
Erencinarinannesi Seda_123 suyu kısmayın o bitirdikçe siz doldurun suluğunu ne kadar içse o kadar iyi havalar çok sıcak zaten
HamzasMomy Durisko20 yemeklerden sonra ikram et zaten o içmek isterse içer. Arada ikram et. Bunun bi belirli sınırı yok o aylarda