Annee3 Kızlar biz alerjiliyiz zaten süt ürünleri yumurta et tavuk ürünleri yediğim Zaman kakada kan oluyor ek gıdaya geçtik patatez havuç yedirdim 3 gün kuralı ile sıkıntı yaşamadık bugün kabak ta ikinci günümüz du az önce kaka yaptık az az kan gördüm yine of psikolojim çöktü artık 😰
Angel01 Annee3 19.aydan bildiriyorum merak etmeyin geçecek.Allaha binlerce kez şükredeceğiniz günler yakında.Şimdi bol sabır dua psikolojiniz ne kadar güçlü olursa o kadar iyi
nurhayatervaras Annee3 bizde bu dertten muzdariptik. Çok şükür deri testi yaptık alerjimiz bitmiş şimdi yeni diyet açıyorum. Önce kendim yiyorum 3 gün sonra oğluma yediriyorum. Bebeğiniz kaç aylık ? Zor oluyor evet ama bisekilde bitiyor . 1 sene hiç bişey yemedik. Hep havvuc kabak vs ile beslendik. Kabağı kesin biraz ara verin tekrardan başlayın.
Pelin87 Annee3 kabak alerjik sebzeler içerisinde yer alıyor bildiğim kadarıyla, tatlı patates, çalı fasulyesi, bezelye, kabak
Annee3 Angel01 peki kabak alerji yapar mı aslında ihtimali en düşük sebze 😟 bende farklı bişey yemedim sadece kayısı ve armut tattık 2 gün önce birde
Annee3 nurhayatervaras ya çok yıpratıcı bir süreç heleki etrafımda ki insanların bizimde çocuğumuz da kan oluyor kakasinda ne alerjisi ye gitsin sana çok üzülüyorm. Aç kalıyor sun bence memeden kes vs 😰
Annee3 nurhayatervaras birde deri testi nezman dan itibaren yapılıp doğru sonuç alınabilir ve acı oluyor mu
nurhayatervaras Annee3 sakın kesme memeden en büyük besin anne sütü burda. Size tavsiyem paketli gıdaları cips vs hepsini kesin. Ve mutlaka içeriklerine bakın.
nurhayatervaras Annee3 deri testi özel kliniği olan doktorlar tarafından yapılıyor hiç acımıyor 15 dk bekliyorsunuz. Eğer belirlediğiniz besinlere alerjisi var ise vücut kabarıyor. Kabarma dahi hemen sönüyor. Kısa ve net bir test çünkü kanda her zaman sonuç net olmuyor. Negatif çıksa bile pozitif olma olasılığı çok yüksek
Zeynonunannesiiiii Deri testi 6.aydan itibaren yapılıyor diye biliyorum.. Biz 6 buçuk aylıkken yatırdık Üniversite hastanesinde ücretsiz bir şekilde.
Zeynonunannesiiiii Annee3 biz eskişehir Osmangazi Üniversitesi hastanesinde yaptırdık ama sizde çocuk alerji olan herhangi eğitim araştırma yada Üniversite hastanelerinde yaptırabilirsiniz