nagissss6606 Kızlar 44 günlük bebeğim var bir buçuk haftadır akşam yedi den sonra bitmeyen ağlama krizlerine giriyor ne yapmam lazım nolur bi akıl verin kafayı yedim artık
Elisa-07 nagissss6606 buziki orhandan kolik bebek müziği aç ve dinlet canm yada beyaz gürültü emzirirken. Ve uydururken çok faydası var ah ah ben 4 ay cektim
Synmannesi nagissss6606 suan bende aynı durumdayım. Sallıyorum kucak aglıcam nasıl kıvranıyor kızım kolik benim kızımda
Lfsfn nagissss6606 çok zor gerçekten benimde bebeğim gazlı çok bende kucakta uyutıyorum mecburen. Nasıl rahat ediyorlarsa öyle yapmak lazım. Sabredeceğiz geçecek bu günler de inşallah
nagissss6606 Synmannesi biz sürekli elde sallayarak uyutuyoruz mecburen anca öyle uyuyor çatladı bugün bebeğim resmen zarar olur mu ya
Glyshnn nagissss6606 beyaz gürültü dinlet duruyo hemen ama tavsiyem cok beyaz gürültüye basvurma buna alis cunku kriz ani tuttumu tutcak
Synmannesi Whats nasıl geçti maşallah erken bitmiş aman rabbim nazarlardan korusun bana da söyle kakasını yaparken de zorlanıyor kızım
Whats Synmannesi aminn🤲🏼 Aslında humana iyi geceler çayı kullandık sakinleşti belki o yaradı bilemem 🤨 bızım de 3 aya kadar kaka yapmada zorlandı artık cok rahat yapıyor 5 ayımızdayız
Synmannesi Whats maşallah inşallah benim kızımda kendisi rahat rahat yapar hocayı nasıl kullandınız bebek mi siz mi içtiniz