Merve_Kurt Kızlar ne olursunuz yardımcı olun bana kızım 7 ay 21 günlük daha bugün sabah hiçbir şeyi olmayan kızım öğlen uykusuna yatıp uyandıktan sonra hafif hafif öksürmeye başladı bir iki saat sonra da burnu akmaya başladı ama ateşimiz Yok şükürler olsun hafif huzursuz sadece yemeğini yiyor da sıkıntı yok hastaneye gitmeye korkuyorum sizce neler yapabilirim bana yardımcı olur musunuz lütfen bu arada çok aşırı terliyor bugün ilk defa bu kadar terledigine şahit oldum bu iyi birşey mi sizce eğer böyle gece daha kötü olursa acile götürecem ama şuan neler yapabilirim yardımcı olun ne olur ilk bebeğim korkuyorum haliyle bu arada hem ek gıda hem meme aliyor
Dudu-123 Merve_Kurt annem biz kucukken parol icermisti sutten geciyor ya hep iyi gelirmisti ama tabi bilen biri cikar smdi ama daha ilerisi olursa mutlaka dpktora git
Alprsln Merve_Kurt umca damla alırsan çok faydasını görürsün henüz başındayken internetten araştır sabah bi arkadaşa daha önerdim ben burnu aktığını hissettiğim an on damla veriyorum hemen toparlıyor başlamadan bitiriyor
Cucueva Merve_Kurt terle atar derler ama bebek için de geçerli mi bilmiyorum ki 🤷🏻♀️ Bol sıvı çorba falan verin emiyorsa bol bol emzirin inşallah geçer bir an önce geçmiş olsun
Damla_K Merve_Kurt canım en önemlisi burnunu acık tutmaya calıs. Atesini kontrol et bebegini bilirsin sen baktın kotu olcak gibi acile gidersin zaten. Ateslenmezse gitme bence biz hep serum fizyolojik ile atlattık hafif nezleleri oglum 2 yasına girmek üzere sükür hep serum fizyolojik yetti bize. Burnu tıkandıkca ilerliyor canım su an sadece burun temizliği yapmanı onerebilirim gecmis olsun
Dudu-123 Merve_Kurt ya cok guldum kuzum .bende yeni anne oldum bilmiyorum üste kalsin diye yaziyorum 😂 kaynana gorumce olsa simdi burasi yigin olmustu😂
Ozge_AyazEfee Geçmiş olsun 🙏🏻 Benim oğlum da dün geceden beri nezle oldu galiba, hapşuruyor burnu akıyor. Ihlamur içirseniz rahatlar belki
littleangel Çok geçmiş olsun ya benimkinin de farenjiti var, her an korkuyorum hasta olacak diye 😔el kadar bebek nasıl farenjit olur anlamıyorum
Merve_Kurt Damla_K burnu tıkalı değil şükür akıyor burnu durmadan serum fizyolojikle temizledim burnunu rahatlasın diye şimdi uyutmaya çalışıyorum biraz dinlensin diye
littleangel Damla_K ya biz bugün denedik serum fizyolojik , burun tıkanıklığı artık kulak iltihabına yol açmış😔ama yutuyor suyun hepsini ya çok az çıkıyo burnundan, yanlış mı uyguluyorum acaba 🤷♀️Açıldı mı bilmiyorum hiç izin vermiyor bakmamıza