Minnos01 Arkadaşlar oğlum göğsümle savasıyo resmen daha ağzına bile almadan ittiriyo beni zorla tutturuyorum bu seferde bırakmak istemiyor orda uymak istiyor bıraktırınca ağlıyo sebebi ne sizce
Kadervural Minnos01 evet uyku gecisinde verin bide ben uzanarak veriyorum artik aliyor 3 gun surdu atletinizi uyurken bas ucuna koyun o gun icinde giydiginiz kokusunu alması o kokuya geldiginde itmemesi icin
Deletedmom347 Minnos01 kac aylik canm benim kizim 19 gunluk arada yapiyor onu ama mama verdigimde iciyor
-CinarinAnnesi- Bende biraz önce post açtım benim oğlum 4 aylık oluyor 1 Ağustos’ta son zamanlarda öyle savaşıyor ki bas bas bağırıyor şurda bekliyim bende nasıl yenicez bu durumu bilmiyorum 🤷🏻♀️
Eses20 -CinarinAnnesi- sizinki 4. Ay atağı :( yatarak, ayakta hoplatarak, pilates topunda zıplayarak deneyin 🤷🏻♀️
iki_prens_annesi_ -CinarinAnnesi- 1 nisan dogumlu mu aceba oglunuz benim oglum da 1 ağustos da 4 aylik olcak 2 gundur gunduzleri savaşıyoruz resmen hem almak istiyo hem ittiriyo geceleri rahatiz cok sukur guzel emiyo ama gündüzleri 2 3 dk emip birakiyo oda zorla bende mecbur yarim saatte 1 saatte teklif ediyorum
-CinarinAnnesi- Eses20 yatarak gündüzleri emzirip uyutuyorum ama genel olarak savaşıyoruz bazen o kazanıyor bazen ben ama benim bebeğim memeyi çok seven bebekti sizce nasıl geçer bu durum memeyi bırakmasından korkuyorum ayrıca ben hiç biberon kullanmadım emzikte kendi tutmadı ☹️
-CinarinAnnesi- iki_prens_annesi_ evet 1 nisan doğumlu ben çok zorlanıyorum ya korkuyorum kilo kaybı olacak diye nasıl aşıcaz bu durumu 😢
antropologanne Minnos01 Görünce yazmak istedim. Biberona alistigi icin meme zoruna gidiyor emmek istemiyor. Benim kizimda 42 gunluk bir kac kez biberon vermistim su an emmek istemiyor memede krize giriyor.
iki_prens_annesi_ -CinarinAnnesi- valla bende surekli teklif ediyorum cok huysuzlanirsa ayakta gezinerek emziriyorum atak haftasindayiz sanirim insallah kisa surer sabredicez
Eses20 -CinarinAnnesi- bu ayın öyle bi cilvesi olabiliyo maalesef 😄 siz sık sık teklif edin, istemezse zorlamayın başını falan tutmayın, acıkınca emer mecburen. Yavaş yavaş atlatırsınız inş