AhsenMineL Kızlar 20 günlük bebeğim var sürekli ağlıyor beşiğe yatırınca uyanıyor hep emmek memede durmak istıyor başka türlü baş edemiyorum görenler aç bu cocuk ondan uyumuyor ağlıyor dıyor çok üzülüyorum hep meme arıyor gerçekten açmı nasıl anlıcam 😔😔
Aselask AhsenMineL tabiki sürekli memede olacak canım 40ndan sonra düzelir duyma kimseyi boş konuşuyolar tek bildiği şu an emmek refleks olarak sürekli aranacak tabi
idil1990 AhsenMineL kakasini yapiyormu duzenli birde cisi bir margarin agirligina gelecek tum gun olan bezlerinden bahsediyorm. Onun disinda emzirdikten sonra mama vermeyi bi kere dene bakalim aglamaya devam edicekmi Yeni digan bebeklerin tek bildikleri sey emmek kendilerini guvende hissediyorlar ac olmasada emmek isteyebilir ilk zamanlar resmen kaola gibi geziyoruz 💚
Kadervural AhsenMineL bizde yasadik bunlari 30 dk emziriyordum hala aranıyordu ses acip emzik verip yatırıyordum o zamanlar surekli etmesinden şikayetciydim simdi is3 meme reddinden bence boşverin emzirin keyfini cikartin o gunlerin sonrasinda özlüyor insan😀😍
Ata0905 AhsenMineL yeni doğan bebek çok uzun süre memede olmak ister sadece aç olduğu anlamına gelmez. Sizin kokunuza ve sıcaklığa ihtiyaç duyar. Ki mamada takviye veriyormuşsunuz. Cişli bez sayısı kakası ve gelişimi takip etmek gerekir . Mutlaka 1 ay kontrolüne götürün buna doktor karar versin. Siz sakın stres yapmayın kulakları tikayin ve bol bol emzirin. Bebeginiz ile yalnız kalın bol bol ten teması yapın . bol su için . Arada uyumaya çalışın. Allah’ın izniyle düzene girecektir 🌺
Song Cnmm benım de ılk zamanlar oyleydı hatta bennde senin gibi mama verdim sonra kendime guwendım ve sğreklı emse de mama vermıcem dedim,zzsten emdıkce sutum cogaldı,onun cenesinde guc yok cabuk yorulur uyumasına ızın verme,uyursa uyandır cnmm
Ayseerva Bizde öyleydik yapışık geziyorduk resmen.. yenidoğan bebekler sadece acıktığında değil korktuğunda, güvensiz hissettiğinde de emmek istermiş. O yüzden bol bol emzirin içinize sinmiyorsa emzirme sonrası mama takviyesi yapın