Hilalmiran Merhaba kizlar oglumun vucudunda bugun bu kirmizi noktalar cikmis neden ve ne oldugunu bilen var mi bu arada 1 ayligiz https://hizliresim.com/2izxEU
Deletedmom297 Hilalmiran 2 teorium var ya sicaktan olmuş. Yada alerji. Bence doktora götürün cinsel bölgesine kadar inmesin dha kotu olur.
Hilalmiran Ayseygmr antepte yasiyorum fena sicak burasi bide baklava yedim ust ustte ondan olabikir mi
BurcuKucuk Hilalmiran 6.hastalık olmuş o zaman benim oğlum da oldu döküntü sonrası artık ateş olmaz. Döküntü yüzde başlar vücuda yayılır. Vücudundaki döküntüler yavaş yavaş geçecek. Geçmiş olsun 🌹🌹🌹
MarlaSinger Hilalmiran baklava ev baklavası değil hazırsa içindeki katkı maddeleri alerji yapmış olabilir
Ummuhumeyra Hilalmiran benim kızımda da buna benzer bir şeyler çıktı doktora götürdüm kurdeşen (ürtiker) demişti sizde bi gidin bakalım ne diyecek Rabbim şifa versin 🌼🎈
Dilekkuzey Bizde 1yasındayız 3gündür ateşliydk bugün olmadı şükür bugün de yüzümde bunlar gibi daha az kızarıklıklar oldu birde ishal oldu dişdendir umarım bayram sonrası götürmeyi düşündüm