20172000 Merhba anneler mikostatin damla kullanmamıza rahmen karbonatlı su ile silmeye rahmen pamukçugumuz geçmedi başka nasıl geçiyor bu rahatsızlık.
ElifEslem 20172000 benimkızımında vardı ne yaptıysam geçmedi sağlık ocağı doktoru bi ilaç verdi hemen geçirdi isterseniz yazayım sizd3 doktorunuza sorun
Muhammedd23 20172000 canım ben de senin gibiydim pamuk çok zannediyordum internetten resimlere baktığımda da pamukçuk gibiydi mayer sütlekediymos. oda pamukçuk gibi geniş ve beyaz oluyor yalnız pamukçuğun tek farkı kabarık böyle küme küme
yigitalpannesi 20172000 Merhaba bende herşeyi denedim ama geçmedi sonra Dr. Bana ve çocuğa probiyotik damla verdi 1 hafta içinde komple bitti bi daha tekrar etmedi çok şükür bide tatlı hiç birşey yememek gerekiyormuş
ElifEslem 20172000 ama kemdi meme ucunuzu da hep silin özellikle emmeden önce emzik biberon kaynatın Bide bulaşıcı çünkü onlar da varsa tekrar olur
20172000 ElifEslem günde dört defamı kullanacagım bunu eczacı nasıl kullanıldığını yazmamış. İçindeki recetede gnde 4 defa yazıyo.
Kuzu_annesi ElifEslem 6 aylık olcak oğlum 7 gün sonra bnde kullana bilir miyim acaba doktor mu yazdı siz mi aldınız
ElifEslem Kuzu_annesi benim kızım 4 buçuk aylık sağlık ocağı doktoru verdi bize hemn geçirdi 2 kullanımda
Muhammedd23 Muhammedd23 https://www.emzirenannem.com/single-post/2017/12/04/S%C3%BCt-beyazligi-m%C4%B1-pamuk%C3%A7uk-mu bu yazının altında resim var oradan bakabilirsin
Nurrg 20172000 bizde mikostatin ve karbonatlı su kullanmıştık karbonat iyi gelmedi mikostatin geçirdi tek basına kullandığım zaman birde oyuncakları emzik plastik ne varsa kaynattım ve sadece 1-2 tane oyuncak verdim hiçbirşeyini kullanmadık düzeldi