4.5 aylık bi minnoşum var doğduğundan beridir omuzda pışpışlanarak uyumaya alışık vazgeçiremedik şu an 8 kilo bel-boyun iflas edicek yakında az kaldı😅 uyku eğitimi almayı çok istedim ama öncesinde ben denemek istedim çok araştırdım çok okudum en aklıma yatan yatır-kaldır oldu ama ne mümkün 10 dk deliksiz ağladı başlarım eğitimine diyip hepten vazgeçtim nasıl uyumak istiyorsa öyle uyusun dedim yakında yine pişman olucam biliyorum 😁 uyku rutinimiz pek yoktu benim onu uyutmam yarım saat bi saat belki iki saati buluyodu. Bir haftadır uyguladıklarımı size anlatıcam faydam dokunur inşallah. Uyanık kalma sürelerini iyi anlayın benim kız 2 saat dayanıyomuş mesela ben 1.15 saat sonra uyutmaya çalışıyodum. Odaya girip beraber perdemizi çekiyoruz loş yapıyoruz. Sakinleştirici bi müziğimiz var hep aynı müzik muhakkak. Onu yatağına yatırıp sadece uyuyacağı zaman çıkarttığım bi ayısı var onu eline veriyorum max. 1-2 dk oynayıp mızırdanıyo çünkü uyku sinyalleri gitti beyine🤣 tekrar omzuma alıyorum ve mucize gibi uyuması 5-10 dk sürüyo ve uyuma süreleri normalde 20-30-40 dk olan kızım deliksiz 2 saat uyumaya başladı yatağında kafasını kaldırıp bakınıp tekrar uyumaya başladı. Uyku eğitimi verip onu az da olsa ağlatmak hiç içime sinmedi en azından şimdi ben çok yorulmadan uyutabiliyorum artık saatlerimi almıyo 5 dk da kızım derin uykuya geçiyor omzumda hemen yatağına koyabiliyorum. Siz de her ne şekilde uyutuyosanız böyle rutinlerle onu uykuya kolay daldırabilirsiniz canım anneler hayırlı bayramlar dilerim şimdiden ❤️