Kbrunver Arkadaşlar 19 günlük bebeğim var çok sancısı oluyor çok ağlıyor sizler ne yaptınız gaz sancısı olduğunda
Gokceperi Kbrunver bnmde 25 gunluk bebeğim bzmde ole canım suan hiç durmuo arada susuo yine başlıo :(
Eda-aks34 Kbrunver göğsüne havlu ısıtıp teni yanmayacak Isıda ve hiç çıkarma gün içinde aynı şekilde ayaklarınada yap. Yüz üstü sırtını sıvazla benim 2,5 aylık oğlum bu şekilde başa çıkabildik suan daha iyi göğsünden havlu hala çıkarmam şifa olsun inş🙏🏻
DefneDuygu Ayaklarını sıcak tutmaya ozen gosterdım. Bıde ben emzırırken uyuyordu gazını cıkartmıyıdumkı uykusu gıtmesındıe ama yanlısmıs.uyusada gazını cıkarttım zaten hemen uyuyo gerı😂 bıde dızlerını karnına dogru ıttırdım rahat cıkartıyo ozaman.
Ozgan Biz de çok yoğun gaz sancısı çekiyorduk bir çok damla denedik en etkilisi biogaia oldu. Damla’yı kullanmadım zaman devamlı ağlıyor gaz sancısından yavrum ve ıhlamur kullanıyorum
Mervesnsz [bilinmeyen]🤣 kafalar bir milyon gaz sancısı var onunla uğraşıyorum siz nasıl başediyosunuz sancılarla
ALiAslan Bol bol masaj ile gaz damlası 😉 Bide bebişin ayaklarını sıcak tut canım ben sıcak su torbası uyguladım iyi geliyo
Yelda0861 Çok gazı okursa durmayacak kadar sa relactaz önerdi doktorum . Bio gaia denedim şuanda sabah akşam 5 er damla sap kullanıyoruz