Damladerin Taşa tuşa inanmayın en güzel ilaç dua ve zaten dertleri bitince sizde zamanı gelince rahat edersiniz
Cansu425 Prensannesi08 gaza aglayan bebeklere koliklere iyi geliyomus guya ama ben dedigim gibi bogulcak korkusuna takamiyorum
Cansu425 aslitknr ya dogdugundan beri asla cikarmayan arkadaslarim var uyurkende dahil bizmi cok pimpirikliyiz acaba
Selin07Eliz Prensannesi08 ben kullanıyorum cok iyi işe yarıyor canım sakınleştırıyor falan benım kızım kolık bı bebek ondan cok ağliyor ben kullanmaya başladım daha ıyı ama kucukse bebeğin boynuna takma bıleğıne dola 😌
Prensannesi08 Selin07Eliz benim bebeğim 4 aylık oldu hala tuvalete çıkma sorunu var ben sipariş verdim bakalım gelince deneme yanılma yoluyla öğrenmiş olcaz inşallah
aslitknr Cansu425 Nasıl beceriyolar acaba ki genelde geceleri çıkarın derler. Bi kere takmıştım kolye olarak boynundayken uyudu kaç kere gttim yanına belli değil belki biraz daha rahat olnak gerekiyodur
Egekizi Kizlar gercek kehribarlar cok pahaliymis insta dakiler falan 70-120 arasi pek gercek gibide degil acikcasi önüne gelen satiyor🤔