Sabicikannesi Hanımlar epiduralli sezaryen snrası belimde bi ağrı kaldı uzandığımda sağa sola dönemiyorum geri kalkamıyorum çok ağrıyo benm gibi olan var mı ne yapmak gerek
Ayaf Sabicikannesi ayni sorun bende de var canim..5ay oldu sezeryan olali yinede oturip kalkarken aci cekiyorum.
Burcubyk55 Sabicikannesi aramıza hosgeldin Ayni sıkıntı 15 aydır bendede var geçmiyor ne yazkki. Doktora gittim emar cekindm kemikte ödem yada herhangi bisy var mi diye hiç bişe yok. Çok değişik bi ağrı sırtüstü yüzüstü yatmak acı veriyor resmen iğne batması gibi ama ağrı gibi de
Sibellaa Sabicikannesi doğumdan 20 gün sonra başladı 15 gün kadar sürdü sonra kendiliğinden geçti benim. Hatta topallamaya başlamıştım ağrıdan çok kötüydü. Ne kadar zaman önce doğum yaptınız?
Miram2020 Maalesef banada spinal yaptılar uyuşturdular yarı şuan dikiş yerimin üstü şiş ödem dediler sağa sola dönerken kalkarken resmen geberiyorum 10 gün oldu doğum yapalı 😞😞
Boncuk_34 Aynı durum bende de var. Bazen ağrıdan eğilip doğrulamıyorum. Kızımı yıkamakta zorlanıyorum hemen bi ağrı saplanıyor. Keşke bi çözümü olsa
Seyma-55 Burcubyk55 cnm hngi bölüme gittin bunum icim bende doğum yapalı 9 ay olucak ama çok ağrım varr malesef .Beldem aşağısı uyuşturuldu bnimde .Spinal sezeryan mi oluyo blmiyorum kii
Sabicikannesi Burcubyk55 evet evet ta kendisi geçmicek mi ya gerçekden çok zorluyo beni ayakta bişey yok yatınca başlıyo hele ogün fazla hareketli bi gün geçirmişsem gece vay halime oğlumu ağladığında yatağından alamıyorum bile 😭
Gizemert Sabicikannesi ben Doğum yapalı 3.5 ay oldu hala aynı sıkıntı devam ediyor sırt ağrısı felan bi durum allah yardımcımız olsun
Hilerrr Sabicikannesi dört ay oldu eğiduralle oldu benim de hangi omuriliğim sen yapıldı iğne elimle bulabiliyorum çok agrıyor benim de dr uma sordum ortopedi görsün dedi ama sanırım bu agrı kalıcı olıyormuş
AtlasveYumi Sabicikannesi evet oluyor spinal epiduralde böyle şeyler anesteziden kaynaklı sanırım benim de sağ omzuma vurmuştu ağlatıyordu sonra geçti anestezi yapılırken kendinizi kastınız mı ?
Burcubyk55 Sabicikannesi ayni durumdayım vallahi. Romatem var oraya gideceğim birde oda olmazsa fizyoterapist araştırıyorum bi yandan. Çünkü böyle hayat geçmez biz iyi olacağız ki bebislerimize iyi bakalım