Zeynep_AlyaninAnnesi
Hamile olduğumu öğrendiğimde,hamileliğimin 16.ci haftasındaydım. Oğlum ise 11 aylıktı. 1 ay süren var dedi. 20.ci haftaya kadar bıraktırman lazım yoksa karnındaki gelişemez beslenemez dedi. Oğlum hem memeye hem bana aşırı düşkün. Sürekli yanında oturayım istiyor. Yerde oynarken koltuğa geçsem ona bile ağlıyor. Yemek yiyemiyorum. Yemek dahi yapamıyorum. Ev işlerini zaten hak getire. Onun yemeğini yaparken 40 takla atıyorum. Sürekli mız mız. Onun yemeği aradan çıksa ben akşama kadar aç duruyorum. 2 uyku yapıyor hepsi yarımşar saat. Gece 50 sefer kalkıp meme emmeden uyumazdi. Günduz sürekli meme meme meme. Zaten hamile olunca hormonlardan dolayı sütun kalitesi düşüyor.. yeteri kadar oğlumu beslemiyormus bile. O 4 ay boyunca kilo almadi. Velhasıl biraktirmamamın bir şartı vardı. Beslenmem 3 kat iyi olacaktı. Kendim için , karnımdaki için ve oğlum için. Buda bende imkansız olunca bıraktırma kararı aldım üzülerek. 1 ay surem vardi. İlk 2 hafta gündüzü bıraktırmaya çalışmakla başladım. Gece uyumadan öğlen ve akşam yemeklerini hazırlıyordum. Ara öğünlerini veriyordum ki ağzı boş kalmasın meme istemesin diye. 2 hafta sonunda böyle böyle memeyi bıraktı. Geldik geceye. En en zoruydu. Kalktığında eşimle uğrasa uğrasa ama kucakta ama hamakta sallaya sallaya uyutmaya çalıştık. Baktık coook aşırı direniyor ve çok kötü ağlıyor bir kere verdim. Derken o hafta gece sadece 1 kere verdim. Son haftada ise gece su verdik. O şekilde zor oldu ama kestik şuanda. Allah yardımcınız olsun. Eğer sizin beslenmeniz cooook kuvvetli ve iyisise kesmeyin. Ama benim değildi. Sabahları aylarca bir parça ekmek yedim. Akşama kadar aç durup eşim gelince yiyoruz.