aralik31 Kızlar kızım bugün 7.ayına girdi Geç En ay aldım golden goat güzel içti ama sadece gece veriyorum kilo alımı düşük bu mama kilo alımında yardımcı olurmu☺
Senyorita aralik31 Ya sevdi mi bebeğiniz? Aptamil, sma, hipp, bebelac golf denedim hepsinden nefret etti bebeğim. İğreniyor mamadan. Bazen sütüm azalıyor mama takviyesi yapayım diyorum ama yok yani. @
Mom090 aralik31 ben doğduğundan beri neredeyse veriyorum bizde kiloya katkısı oldu ama şöyle ben gündüzde her uyku öncesi verdim şimdi 16 aylık hala gece yatmadan içip yatıyor
Oykum09 aralik31 kusura bakma post başlığını görünce bende birşey sormak istedim bebeğim ilk doğduğunda sütüm gelmeyince golden goat almıştık 1 2 kere verdim daha sonra meme reddi yaşadığım dönemde 1 2 kere vermiştim çok şükür bebeğim 4 buçuk aylık şuan hala meme emiyor ama geceleri çok sık uyanıyor karnı doymuyor diye vermeye çalıştım mama yi içmedi tadını beğenmiyor sanırım ağzını burusturuyor sizin bebeginiz tadını beğeniyor mu
Powermoms aralik31 benim ilk sütüm gelmediği zaman bu mamayı araştırdım. Keçi sütlü mama keçi sütü anne sütüne en yakın süt diye bunu aldık. Gayet güzel.bir mama bnm bebeğim içiyor. Tabii sütüm var diye çok sık icirmiyorum anca dışarı çıkarken emziremezsen içsin diye yapıyorum ona rağmen içiyor bebeğim
Slmnese Biz aylarca kullandık güzel içeriği temiz kaliteli bir mama. Ben kilo alımında çok fark göremedim sadece gece yatarken içiyordu belki bir de uyanırsa içiyordu.
Mom090 aralik31 İçme miktarı iyi aslında gündüzde 1-2 sefer içse kilosuna katkısı olur ama içmiyorsa yapacak bişey yok tabii
Powermoms Oykum09 mama ninnkullanim suresi 1ay acildikdan sonra . Sizinki 4.5 aylık bbgimiz mama bozulmuştur ondan icmiyordur.