Eymenkaan Kızlar oğlum 4ay 28 günlük 25 gün önce tartıda 6 kilo çıktı iki ay sonra tartımız var ama ben pazartesi günü tartirdigim da 25 günde sadece 100 gram almış çok şaşırdım mama kullanıyorum sma neden bu kadar az oldu kilo artışı sizce çok üzüldüm ya
nilay35 Eymenkaan kilosu gayet iyi sicaklardan bnm kizim da 5.5 aylik bu ay tartda 300 gram alms sadece hem meme hem mama
yigitalpinannesiii Eymenkaan aynı yattı olması lazım canım doktorum farklı yattılar farklı sonuçlar verir demişti
TalentedMom Eymenkaan Hipp combiotic de az kilo aldırıyor ya merak ediyorum ben de kilo yapan mama istiyorum ?
nilay35 Eymenkaan sicaklar tabiki etki eder cok terleme olarak cikar vucuttan bnnki cok su iciyor o bile etki ediyor
Ylmzyagmur TalentedMom size tavsiyem mamayı çocuk kendi belirliyor demişti eczacı bana bn ilk mama deneyimi mi humana ile yptm .Ilk gün bebegim kustu ağzından burnundan geldi ikinci gün sütüm ile karıştırıp verdim içti öyle dha sonra azar azar verdim şimdi ac olduğu zaman 75 ml içiyor ekstra memede alıyor canı isterse geçen hafta 100 gram almıştı. Mamaya başladık dün tartıldı 200 gram almış bn tavsiye edrm.
TalentedMom Ylmzyagmur doktor bize sık sık besle ama 90 Cc ver dedi ar olanı kay karıştır dedi reflüsü olduğu için gerçekten faydasını gördük kusması azaldı yavaştan ek gıdaya da başladım bakalım sonuç ne olacak haftaya randevumuz var
Ylmzyagmur TalentedMom benim doktorda günde 5 kere 125 cc ver dedi .Ama bnm kız memede aldığı için en fazla yediği 75 cc fazla yaptığım zamn içmiyor itiyor diliyle .sizinki ek gıdada alıyormuş humana da güzel kilo aldırdı gibi geliyor bana deneyin derim anne sütü ile birebir aynı tatdaymis kullananların yorumu bu yönde.
TalentedMom Ylmzyagmur benim ki sadece gece bir kere anne sütü alıyor emmeyi bıraktı Humana da her yerde yok ki denemek istiyorum aslında
Ylmzyagmur TalentedMom eczaneden alıyorum ben evet biraz zor bulunuyor netten sipariş edebilirsin hem dha uygun oluyor.