Cihangir20 Bebeğim direşip geriniyo ve 3 buçuk aylık bunu genelde uyurken ve uyanırken yapıyo. Akşam saatlerce ağlıyo sakinleşmiyo. Çok agrasif olmay başladı ve uyumak istemiyo. Uyanırken de çok sinirli ağlayıp kalkıyo. Bu durumu yaşayan var mı
Denizanasi2403 Cihangir20 bizde öyle uyanirken hep çığlık çığlığa uykuya dalmakta da zorlaniyor kendini geriyir yay gibi oluyorsa gaz problemi yasiyor olabilir yada reflü duz yatinca yedikleri geliyor olabilir
meftun1anne Cihangir20 valla.meme reddi deme dertliyim belim kopuyor aldrcam diye bir inat var başka da şey yok hayret ediyorum yaâ
Denizanasi2403 Cihangir20 hatta uyuyabiliyorsa yüz üstü de deneyebilirsiniz bizde koliktik cok zor gecti 3,5 ay şuan 4 aylık hala ara ara coşar 🤦♀️ birde reflümüz var
Cihangir20 Denizanasi2403 bizde 10 gün sonra 4 aylık olucaz inşallah. Valla yan da denedim hiç bir şekilde yatmıyo direniyo
Cihangir20 meftun1anne bens sadece uykuda verebiliyorum gözünü açıp bı görse memeyi deliriyo göz açıkken hayatta aldırmıyorum sagiyorum çok böyle keyfi yerinde olursa alıyo bel falan kalmadı