Aslihan03- İyi geceler anneler 8 aylık oğlum var zaten iki gündür gündüzleri de aşırı huysuz sürekli agliyor bu gece de her 20 dakikada bir ağlayarak kalkıyor ne yapacağı mi şaşırdım .
Bal34 Aslihan03- merhaba bnm kıxımda 8 aylık aynı şekilde diş çıkartma döneminde sizinde öylr olabilirmi
Dygosmn1 Aslihan03- suan benimki uyanik. 8 aylik ve 1000 sefer uyandik artik yanima koydum ben uyudum. Yoruldum vallah artik
Aslihan03- Bal34 daha hiç dış çıkarmadi zaten 4. Aydna beri elleri sürekli ağzında . Bir yandan kulağını bir yandan damaklarini kasıyor . Jel de kullanıyorum onun dışında ne yapabilirim siz neler yapıyorsunuz .
Aslihan03- Dygosmn1 gerçektrn inanılmaz zor zaten iki gündür hiç durmuyor gecede başlayınca ne yapacağı mi şaşırdım
Bal34 Aslihan03- Ben jel kullanmadım çok huysuzluk olursa ağrı kesici veriyorum biraz rahatlıyor. Diş kaşıyıcısını buzluğa koyup eline veriyorum oda biraz rahatlatıyor. Birde eliyle tutup yiyebileceği şeyler veriyorum. Hemde dişlerini kaşımış oluyor
Aslihan03- Bal34 diş kaşıyıcı veriyorum ama sadece beş dakika tutuyor inşallah bir an önce çıkarır onlarda bizde rahatlarız.