Ozlmozlm Berivan_ince_akkaya bizde 1 yaşa girdik. Bu konuda doktorla bir bilgi almışlığım yok ama ben süte devam edeceğim. Organik köy sütü vereceğim elimdeki mama bitince. Mamada da katkı var sonuçta o yüzden süt tercihim
Berivan_ince_akkaya Aptamil mama kullanıyordum oğlum şimdi bir yaşına girdi doktorumuz istersen sütle istersen mamayla devam edebilirsin dedi kararsiz kaldim hangisi daha iyi?
Berivan_ince_akkaya Ozlmozlm anladım çok teşekkürler maalesef elimde organik yok marketten alıp kullanıcam bende
EdaEbru Doktorlar şimdi de inek sütünü öcü ilan ettiler. Anne sütü yoksa 2 yaşına kadar formül süt diyorlar🤦🏻♀️ Benim oğlum da bir yaşını doldurdu, şaşırmış durumdayım ne yapacağımı😕
sufflee Ben anne sütü veriyorum ama az emdiği için azaldı 1 yaşına girince süt verme taraftarıyım doktorlar bana kafalarına göre takılıyormuş gibi geliyor zaten mama yanlısı oldular iyice anne sütü varsada yoksada daya mamayı modundalar
EdaEbru sufflee sufflee evet maalesef. İnek sütünü 2 yaş sorası verin diyolar😒 ve çoğu bu görüşte. Hayvan sütüne karşı oluverdiler bir anda. Bağışıklığı çökertiyor a kadar vardırdılar.. formül süt çok doğalmış gibi ve çok ucuz