Nihalirem kızlar oğlum 4 ay 2 gunluk, gunde 1 veya 2 defa aniden biseyden korkar gibi ciglik cigliga agliyor, bu durumu yasayan varmi?
mom0989 Nihalirem ben yaşadım durup dururken ya da uyurken ya da uyuyacakken olmuştu ama çok uzun sürmedi geçti
Koalammm Nihalirem atak döneminde muhtemelen uykular da bozulma çok olur bu ayda. bizler gibi onlar da uykularında rem dönemi oluyor rüya görüp korkabiliyorlar. Öyle zamanlarda kucağınıza alıp sakinleştirip geri yatağına bırakın zamanla geçiyor sizin yanınızda olduğunu anladıkça
BusraOmerAsaf Nihalirem 4 ay 6 günlüğüz aynııı emerken bile yaptı bugün 🙄 uzuun bir atak dönemindeyiz ama ona bağlıyorum
Nihalirem Koalammm uykuda cok nadir, genellikle uyanikken oluyor, haliyle telaslaniyorum bende, insAllah gecer biran once
Koalammm Nihalirem ay ben uyku yazmamasına rağmen uyku diye okudum yeni fark ediyorum pardon 😂 ama dediğim gibi bu dönemde çok normal en zorlu atağı yaşıyorsunuz su an bebeğiniz için hiç kolay değil
Nihalirem Koalammm önemli degil canim😊 umarim ataktandir, sali gunu dr randevumuz var sorucam insAllah
BusraOmerAsaf Ataklar, dişler, ergenlikler 😬 Canları sağolsun tek napalım, onlar için de çok zor yoksa eminim bu kadar rahatsız olduklarını belli etmezler annesi 😇
Nihalirem BusraOmerAsaf Aynen oyle canim, gozlerinin icine bakarak buyuttugumuz icin en ufak bir olumsuzlukta telas yapiyoruz, rabbim cumlemize sag salim buyutmeyi nasip etsin insAllah🤲