Fatossakarya2020 Kızım uykuya direnme sürekli mızmız kucakta duran sonra durmak istemeyen ne sallanmak ister ne beşikte yatmak ister kendide uyumak İstemiyo napıcağımı şaşırdım uyku desen o da Yok sizinkiler nasıl ?
gezentianne Fatossakarya2020 Bizim 5 ay 3 günlük. 2 hafta önce tam da öyleydi meğersem alttan 2 diş çıkarıyormuş ve suan cıktı😀 sizin de öyle olabilir mi?
Ysmn99 Fatossakarya2020 ay bu yazıyı ben yazdım sandım bir an.Sabahtan beri imtihan oldum resmen beş buçuk aylık elim kolum bağlandı hiçbir şey yapamıyorum beş dk uyuyup uyandı şimdi babasıyla ne yaptıysak uyumadı en son pusetine koyup kendi haline bıraktık kendi kendine uyudu çok zor bir gündü burda da hiç beş aylık atağı diye bir şeye denk gelmedim neden düzenimiz bozuldu hiçbir fikrim yok Allah yardımcımız olsun annelik çok kutsal bir şey gerçekten her halimize bin şükür
Minikbimelek @Fatossakarya2020 ayy valla tam benim kızımı anlattınız. Normalde çok uyuyan bi bebekti ama ne olduysa 10 gündür gündüz hiç uyumuyor uyursa da 20dk sonra uyanıyor gece uykusuna da direniyor en son bayılıp gidiyor ama sabah yine erkenden kalkıyor. Erken dediysem uyku düzenine göre yani artık bi düzenimiz kalmadı🤣 çok mızmız hiç sesi çıkmazdı eskiden ne yapacağım böyle bilmiyorum. Bu arada 5.5 aylık
Fatossakarya2020 Minikbimelek valla brnimde öyle düzen diye bişi kalmadı uykularımızda çok iyidi ama 10 gündür çok fena 🤷🏼♀️