tayyibe_dd Bebegim 2 aylık göbek fıtığı oldu başına gelen varmı ? ne yapmam lazım gecmesi için sancı yapar mı ?
cnnkrl tayyibe_dd bizim olmuştu canım. Şimdi geçti. Ben doktora götürmüştüm. Çocuk cerrahisi bakıo. Doktor baktı. İçeri doğru bastırdı yumuşacık. Zamanla geçer dedi. Eğer sertleşirse o zaman tekrar gelirsiniz dedi. Bi de para bağlamak gibi inançlar var. Onları yapma tehlikeli dedi. Hiçbişi yapmadım 1 ay sonra geçti kendiliğinden.
Poludyavam tayyibe_dd bizimde olmuştu ilk doğduğunda, doktoru zeytinyağı sür üstünü ağız bezi türü örtü ile kapat yumuşak kalsın, bebeği çok ağlatmamaya özen göster demişti bunları uyguladık ve bir ay sürmeden geçti şükür.
Mineoksuzz tayyibe_dd bizimde olmuştu çocuk cerrahına götürdük geçer dedi 2 ay sonra geçti çok şükür kendi kendine her alt açmasında kontrol ediyordum bastırıyordum hafifçe doktor eline sertlik gelirse morarırsa çok kusması olursa normale göre hemen getir demişti kendi kendine geçti çok şükür
Ciqdem Bizde oldu doktor önemli değil bi yaşına kadar düzelir dedi birde bezini bağlarken göbeğin üstünde bağla daha çabuk iğleşir
Poludyavam tayyibe_dd olabilir canım, sende zeytinyağı ile hafif içe doğru masaj yapabilirsin doktorunuz farklı bir durum önermesiyse. Her masaj yapışımda orayada yapıyordum.
Mineoksuzz tayyibe_dd her doktor farklı maalesef 😔 yoğun bakımda yattı bebeğim orda çıktı fıtığı oradaki doktor çapı küçük geçer demişti kendiliğinden bende devlete kalça ultrasonuna götürdüm oradaki doktor ameliyatlık bu falan dedi beni korkuttu bizde o korku ile özele götürdük her alt açmanda korkma elinle bastır yavaşça dedi zaten içine gidiyor bi terslik farklı bişey olursa getir demişti geçti şükür allah tüm bebeklere şifa versin
Mineoksuzz tayyibe_dd 6 aylık olunca kontrole gel demişti 6 aylık olunca geçmezse bence tekrar bir götürün yavaş yavaş yumuşamıştı bizimki :) ne demek ❤️
tayyibe_dd [bilinmeyen] yumuşak giriyo içeri bakalım artık gecer inşaallah ya ister istemez rahatsız oluyorum