Dertibiri Eskidende sikayetciydim fakat dogumla daha beter hale geldi genital bolge ve popo arasi simsiyah. Var mi cozumu? Gercekten denedim ve beyazlastirdi diyebilceginiz krem vs ?
NesLyy- Dertibiri Benm hamilelikte koltuk altı kararmam olmuştu sadece az birşey, rochcell ‘in beyazlatıcı kremi geçirdii 2 haftadaa tavsiye ederimm genital bölge içinde etkili diyorlardı 😇 İnstagram sayfası kozmetik deryamm bu arada..
Aycalyaa Dertibiri vay anam vay bekleyen bekleyene bende beklerdim de bebemi uyutuyom gitmem lazım 🤪limon karbonat diyolar onu duydum bide yumurta akı maskesi vardı kararma için nette amaaaaa hiç denemedim bilmiyorum maalesef bende de var kabullendim bende 🤷🏻♀️
cavrosay6 Aycalyaa ben limon karbonati koltuk alti içn denemşdim.sik sikta yapardm beyazlatmişti ama sonradan bi karartti ki eskisinden bile kararma oldu şimdi.neden oldu anlamadm artk kulanmiyorm.bence kimsede kulanmasn.once beyazlatiyo dogru ama sonra çok fena kararma yapiyo.
Duygu24 Dertibiri daha geçtiğimiz hafta hijyen sertifikası alındı. İnanın ilk defa sizden duyuyorum. Tabi ki tercih meselesi ama ben memnunum müşterim de memnun
YDE Dertibiri tam bilmemekle birlikte genital bölge beyazlatması diye bir işlem yapıldığını bir arkadaşımdan duymuştum. İsterseniz bir araştırın 🤷🏼♀️
Dertibiri Lion1sev ikisini ayni andami? Ne kadar siklikla acaba sabah aksam miii. Ve emzirirken sakincalimi acaba