Deletedmom16 Merhaba kızlar 23 günlük bebeğim emziriyorum mama takviyeside yapıyorum ama her mama veya emzirme sonrası ağız dolusu bayağı kusuyor normalmidir çok kafama takıldı ve sürekli memede durma isteği var
biranne11 Deletedmom16 Canım mama fazla geliyor olabilir. Emzirmeyi dene sadece.. Ama daha küçücük kusmaları normal 😘 Ama muhtemelen fazla geliyordur
Linaidilmom Deletedmom16 Emzik tuttu mu canım? Benim kızım emzik tutmadığı için sürekli meme de olmak istiyor tok olduğunda bile mecbur emziriyorum durmadığı için o zaman da kusuyor hep. Doktor normal dedi bize
Aycalyaa Deletedmom16 4 ay olacak 3ncü gününden beri her memeden sonra kusar yavrum gece gündüz reflüsü varmış reflü yatağında uyuyo gaviscon ınfant kullandım ama geçmedi hala kusuyo ekşi ekşi geliyo o da bilmiyorum ne zaman düzelecek çok üzülüyorum ama elimden bişey gelmiyo
Deletedmom16 biranne11 tesekkür ederim canım öyle yapayım sütüm başta az gelıyordu takviye edıyordum doktor öyle demişti şimdide yetmıyor doymuyor gibime geldiği için mama 🤣😳
biranne11 Deletedmom16 Yetiyodur niye yetmesin 🤩🤩 Bi mamayı bırak bakalım çişli bezlerine bakarsın ordan anlarsın doyup doymadığını 😘
Deletedmom16 Linaidilmom kuzu bugun phılıpsın emziğini aldık denıyorm bakalm pek emmiyor kaç tane aldım belirli saatlerde alarm yutmus gibi uyanıp saatlerce uyumuyo ve memede durmak ıstıyo🤣
Aycalyaa Deletedmom16 yok olmuyo orantılı gidiyo çok şükür sadece 2 ay kaldı ek gıdaya mesela o zaman nasıl olacak diye düşünüyorum şimdi sütü kusuyo o zaman meyve sebze yoğurt anlamadım ben bide püreden pütüre doğru gitcez inşallah geçer yatıp kalkıp dua ediyorum sütteki gibi burnundan gelirse yedikleri onu da reddeder çaresizim tek umudum geçmesi