Melinamm sempatiksebek ya hep ayni olmaz memeler gercekten bunu hic kafana takmaman lazim :) kendini rahat birak yni rahat ol her zaman sutun var aslinda :) biz kafaya takiyoruz ay bilmem dolu boş oyle sey yok bebek ne zaman aciksa memede sut var :) ben de eskiden hep sertmi dolumu bosmu diye kontrol ederdim gogsumu hatta ay bos galiba vermiycem mama vericem diyip hata yaptigimda olmustur. Ama simdi bos zannettigim gogsumu veriyorum oyle bir emiyorki ben sasiriyorum bu sut nerdne geliyor diye )))
sempatiksebek Melinamm çok teşekkür ederim 🤗 bizim bey ucundaki sütü içip bıraktıgı için endişeleniyorum anca uykuda uzun çekiyor diger türlü beyfendi çekeer süt gelmezse atar sinirlenir
mrv_melina Melinamm merhaba bebişlerimizin isimleri de aynı anladığım kadarı ile 😊 bende aynı durumdayım kaç aylık bebeğiniz ? Solgarı ortalama 15 gündür falan kullanıyrm memnun kaldım. Mutlaka sıcak uygulama yap çok iyi geliyor. Süt artışını farkedeceksin 👍😌
Melinamm sempatiksebek ama solgari icmek cok faydali hem sana hem de sutun icin vitamin sonucta. Ben balik yagida kullaniyorum
Minik_Asia sempatiksebek merhaba denemek isterseniz elimde az kullanilmis bir sise var uygun fiyata vericem
Minnaktospik sempatiksebek sagmiyorum hic ama sanki etkili oldu gibi bebegim gun icinde pek emmezdi simdi onceki gunlere nispeten dha sık emiyor. Siz de durumlar nasil?
sempatiksebek Minnaktospik bi artışşş var gibi en azından tamamen boş gibbbi olmuyor bide uyy emerkennn uyuya kalırsa memeyi agzından çekmiyorum dudana vs dokunuyorum hafifceee çeker gibi yapıyorum güccclllü çekiyor gögüs iyiceee sızlıcak kadar boşalıyor o çok iyi oluyor benimki çok hareketli emerken asla uyanıkken çekmezzz öyle uykuda coook iyi emzirmek
dertlikerkenez Gtfssdh sabah akşam birer tane içiyorum günde 6 ya kadar süt durumuna göre kullanılabiliyor
Melinamm mrv_melina evet benim de kizimin ismi Melina cok arastirarak buldum :) sizin kac aylik bebeginiz :)
Minnaktospik sempatiksebek ilerleyen zamanda dha cok faydasini gorecegiz ozaman 😊 bebeginiz ne kadarlik?
Ada_Deniz sempatiksebek zararını görmediö bende süt artışı oldu bestlak damla da kullanıorm ikisinden de memnunum ama günde 6 defa alıyorsn ilk zamanlar sonra 4 düştüm ben