Seda_123 Mirayinannesi20 Evet 4.ayında aldım 6 aylık şu an kızım 1 hafta önce dişi cıktı ve hiç anlamadım bile huysuzluk olmadı hiç
Aslisal Mirayinannesi20 Canım kaliteli güvenilir bir yerden aldım ama inancım yoktu bir taşın salya azaltıp dış ağrısını geçireceğine dair.Ondan mı etki etmedi bilmiyorum ama bayağı da taktık eşimde gördü etkisi olmadı salyası oldu ağrısı huzursuzluğu oldu uyku problemimiz yoktu zaten ona birşey diyemem yani bizde işe yaramadı inanmak gerekiyo derler ben inanmıyordum belkide ondan bilemiyorum
meryemmirasmombuse Mirayinannesi20 5. ayında almıştım 1 yasından sonraya dek hiç çıkartmadım ve gerçekten de çok faydasını gördüğümü düşünüyorum
dertlikerkenez Seda_123 merhaba kolyeyi boynuna mı taktınız? Oğlum 5,5 aylık daha önce bacağına takıyordum. 1-2 gündür boynuna takmaya başladım ama diken üstündeyim. Birşey olursa diye
Odncbtl Bizim bebek diş çıkarmaya başladı arastırdm bi arkadasmda kullanıyodu ona sordum . Agız akıntısını aldı ateşi olmadı dedi takınca şimdi bende aipariş vercem 🎈
Nurcanvolkan48 dertlikerkenez bi arkadaşım araştırıyordu ondan duydum ayağına takmak gaz problemine iyi geliyormuş boynuna takmak diş çıkarmada ağrısını alıyormuş dişe yakın olduğu için boyun daha iyiymiş 4. Ayımızda bende almayı düşünüyorum
Seda_123 dertlikerkenez Yok canım korkudan boynuna takamadım ben boğazı kızımın kat kat olduğu için sıkışıyordu zıbınına geçiriyorum askı kısmına
Nurcanvolkan48 dertlikerkenez hadi yaa fayda etmedi mi o zaman pek bi faydası olmuyor 🤔kadın sol ayak demiş ama siz sağa mi sola mi taktınız
dertlikerkenez Nurcanvolkan48 sola taktım. Her bebekte farklı olabilir. Diş döneminde salyasında çok rahat ettik demişti arkadaşım.
Meva2403 Ben de aldım taktım salyası akmaya başladı daha beter huysuzlaştı😂 aman olacağı varsa oluyor zaten. Rahat bırakmak lazım kuzuları 🥰
Meryem16 Bende oğluma taktım gerçekten faydasını gördüm. Ağlamaktan sesi kısılmıştı çok huysuzdu taktıktan sonra düzeldi. Ve en sevdiğim ağzının suyu akmıyo hiç. Ama gerçek kehribar olması önemli. Kehribar gerçek değilse zaten bi fayda göremezsiniz.