Mircan Kızlar dün bişey okudum bı bayan yazmış çocuğumun yüzüne hergün kendi sütümle siliyorum süt güzelleştiriyor Muş diyordu sizce doğrumu bende yapmayı düşünüyorum cildine iyi gelirse
anne15 Mircan tazyikli sütüm yuzu gözü süt oldugu cok bi zararı yok sürebilirsin ama yapış yapış oluyo 😂 parlıyo
Momsbabyy Mircan Benimde ilk haftalar kızımın yüzünde kırmızı kırmızı noktalar çıkmıştı isilek gibi doktor bana sütünden sür geçer demişti gerçekten de çok iyi geldi şuan hiç kalmadı şükür ☺️
Mircan anne15 inşallah benimde bigün sütüm sizin sütünüz gibi gelir çünkü sütüm bebeğime yetmiyor bazen mama takviyesi yapıyorum 😔 maşallah nazar değmesin inşallah sütünü de🌼
anne15 Mircan sagolun var gibi olanıda taZyikle mi gidiyo bilmiyorum tabi . E bide tazyikten sanırım memeyi tutmakta direniyo ilkte 3 aydır
Mom93 Benimki hep memeyi ağzından cikariyo yüzü süt oluyo ve sütümun döküldüğü yer parlıyordu artık her zaman sürüyorum yüzüne çok güzel duruyo yüzü bir de tüyleri vardı alnında döküldü sütü sürdükçe