Sevgihira Merhabalar Bahçelievler civarında çocuk doktoru öneriniz varmı , buralarda yeniyim öyle bildiğim bi çocuk doktoru yok aylık kontollerine götürebileceğim iyi bi çocuk doktoru arıyorum fakat Medicalpark vs gibi pahalı hastaneler dışında
aysenurkerem Sevgihira Özel İlgi Hastanesinde Dr. Selva Çınaroğlu Saka var. Ben asistanlığını yaptım ve kendi çoçuğumu da ona götürüyorum.
Linamoms Sevgihira bütçeniz yetiyorsa bahçelievler çocuk kliniği var muayenesi 240 tl doktor erkan aslan muhteşem biridir 2.5 aydır kızıma kolik diyip geçtiler gitmediğim hastane doktor kalmadı teşhisi o koydu meğer alerjiymiş
DenizzElizz Linamoms merhabalar, hala o doktora mı gidiyorsunuz? Memnuniyetiniz devam ediyor mu ve muayane ücreti aynı mı acaba
Linamoms DenizzElizz malesef halen aynı doktora devam etmiyorum ilk zamanlar çok iyiydi sonrasında muayenesi 10 dk dahi sürmüyordu ve ücretini de fahiş fiyatlara yükseltti bu yüzden yolumuza cocuk alerji doktorumuzla devam ediyoruz atasehirde ve 7-24 msj atsam cevap veriyor çok mecbur kalmadıkça muayeneye cagırmıyor sırf para almak için asla sizi zor durumda bırakmıyor
DenizzElizz Linamoms Teşekkür ederim, Ataşehir benim için çok uzak ama sizin adınıza sevindim 🙏🏻 Yorumunuz için de ayrıca teşekkür ederim o doktoru düşünüyordum, daha fazla araştırma yapacağım sağolun☺️
Linamoms DenizzElizz ataşehir bizim içinde çok uzak bizde avrupa yakasındayız lakin mecbur kalınca o kadar yolu katedip gidiyoruz. Umarım sizde çok iyi bir doktor bulursunuz🌺