gozdeninbulutu Merhaba anneler 6 aylık bebişlere kaç defa mama veriyorsunuz acaba ben kararsız kaldım bizim oğlan sürekli uyanık sadece öğlen uyuyor 🤔
Bbsra93 gozdeninbulutu 4 defa mama 2 defa ek gıda biri patates havuc tabuk fasulye karısımı otekide meyve püresi
Gurbettebianne gozdeninbulutu bende mamayı en fazla 3 defa veriyorum canım .sabah kahvaltı öğlen meyve sonra uyanınca mama verirsem ( emziriyorum zaten ) akşam üzeri çorba ve gece mama . Aynı zamanda emiyor
gozdeninbulutu Bbsra93 bende 10 yada 11 buçukta uyuttuğum halde mama verdiğim halde uyumuyor gece 3 4 defa uyanıyor 🤦🏻♀️
gozdeninbulutu Gurbettebianne benim fazla sütüm Yok işte doymuyor ve sabaha kadar 3 4 defa kalkıyor mama vermek zorunda kalıyorum sütüm yetmiyor
Gurbettebianne gozdeninbulutu evet canım gece kalkar ve sendr mama için ılım suyunu hazır tut .😊 belki ek gıda zamanı artar sütün
gozdeninbulutu Gurbettebianne ılım suyunu derken 6 aylık bebeğim sütüm yetmiyor ki nasıl artsın Canım
Gurbettebianne gozdeninbulutu ılık su .yani canım artar derken birikir Demeyi kastettim .mesela öğün yerine meyve yedirince emmicek veya mama vereceksin birwz daha birikecek.mesela bende öyle oluyor