Elifhira18 Merhaba bebeğim 2 buçuk aylık ve sürekli emmek istiyo 1 saat bile sürmeden acıkıyo sürekli emdiği için sütüm azalıyo ne yapmalıyım 🤷♀️🤔
Ezoo27 Elifhira18 benım bebegım de aynı 2 aylık ve sureklı emmek memede kalmak ıstyor gazından sanıyorum ama gazına da care bulamadık malesef
Deletedmom090 Elifhira18 tokken tekrar emmesi daha çok gaz yapar eğer gazsa derdi. Emzik tutturmayı deneyin
Deletedmom090 Elifhira18 valla ben denediysem hiçbiri işe yaramadı. Sadece ılık bi duş baya rahatlatıyor bide masajlar
Elifhira18 Hareketini sporunu her emzirmeden sonra yaptırıyorum gazını çıkarmadan bırakmıyorum emzirirken uyusa bile çıkartıp öyle uyutuyorum
Elifhira18 Bide sabahları uyandıktan sonra çok ıkınıyo gün içerinsinde ıkınmıyo sadece sabah ıkınıyo kakasını yapana kadar ıkınıyo kızarıyo karnına masaj yapıyorum spor yaptırıyorum bi yarım saat sonra kakasını anca yapabiliyo ama gün içerisindegayet rahat
Aryaalin Bırakın istediği an emsin ilk 3 ay benim ki de oyledi 4 . Aya doğru daha az eniyor artık ben şuan bile 2 saate bir veriyorum en az