Burcuyucesoy Merhabalar Kehribar kolye kullanan anneler hangi ayda başladınız acaba ? Genelde diş için kullanılıyor ama gaz sancısı için de kullanılabilir diyor ? siz hangi ayda başladınız kullnamaya ?
Hakaninannesi Burcuyucesoy 4 aylıktan beri takıyoruz şu an 9 aylık etkisi var mı bilemiyorum ama alt dişlerini hiç bişi anlamadan çıkardı.üst dişler zorluyor biraz şu an
Esilyaa Burcuyucesoy doğal taş işi yapan bi komşum var ve kehribar asla işe yaramıyor boşa para verme dedi🤷🏼♀️
kubosunatlasi Ada_Deniz bütün salya uykusuzluk ve huzursuzluğunu yarıya indirdi diyebilirim mutlaka denemelisiniz ki zararı olmaz yararı olur
Ada_Deniz kubosunatlasi tamamdır sipariş vereceğim inş bizde de işe yarar bebeğim kolik ve uyku problemlerimiz var huysuz 3 aylığız daha
Dgndrmz Burcuyucesoy 4bucuk aylıkken başladık 13 bucuk aylıgız 14 aylık olcak yakında cok memnunum gaza iyi gelir mi bi fikrim yok ama dişe iyi geldiği salya kestiği kesin
minesz21 Burcuyucesoy 5. Ay takmaya başladım 7 ay 9 günlük kızım ilk dişi çıktı huysuzluğu biraz vardı çıkarken ama ateş ishal vs olmadı ben memnun kaldım hala kullanıyorum 🥰
EmineB10 Burcuyucesoy 2 aylıkken aldık şu an 7 aylık ilk taktığımızda salya hemen kesildi oğlumun 6 dişi var Ateş olmadı ve öyle çok huzursuzluk da yapmadi bilmiyorum kehribardan mı kaynaklı
Pasamm Burcuyucesoy ben 1ayı geçince aldım gaz sancısı çekiyorduk inanılmaz derecede onu taktım şimdi günde 2kere sabah akşam sancı oluyor ama kısa hemen kaka yspıyor rahatlıyor🤗🤗 iyiki almışım faydasını gördüm okadar damla kullandım fayds etmedi