Esilyaa Bugün 1 haftalık olduk. Sütüm gayet iyi ama dakikalarca emzirmeme rağmen doymuyor. Ek olarak mama da veriyorum 50 cc sizinkiler nasıl?
dertlikerkenez Esilyaa merhaba bebeğinizin çene kasları yeterince güçlü olmadığı için az az emiyordur. Ayrıca henüz çok küçük olduğundan dünyaya geldiğinin farkında değil. Sizin kokunuzu istiyor devamlı. İlk 3 aya hamileliğin 4. Evresi deniyor. mamayı tek vermeyin emzirdikten sonra verin ki ihtiyacı varsa içsin memenizle doyuyorsa bosyere mama içmemiş olur
Cutes Sütün iyiyse mama verme boş yere mamayla doldurma hem gaz sancısı erken başlar hem gereksiz kilo alır. Sütünü yavaş çekiyordur az az alıyordur belki. Sütün varsa mamayı kesinlikle verme bence alıştırma
Deletedmom329 Deletedmom414 benim oglanda bir haftalikken 60 cc mama veya sutle besleniyordu. Dr israrla fazla dedi ama baska turlu uyumadi.
Duygusm Esilyaa Doymadığını nasıl anladınız? Eğer sadece uzun emme isteği ise hepsi öyledir, anne sıcaklığı ve kokusu ararlar, emmek onlara huzur verir. Zaten sütünüzün bol olması için de mümkün olduğunca emzirmeniz iyi olur.
Mom14 Esilyaa ay sen etraftaki insanları bırak mamayıda kes sütün geliyorsa mamaya gerek yok yeni doğan bebekler emme refleksi zayıf olduğu için uzun süre emer benim kızım 1 saat boyunca emiyordu bide sen 50 cc diyosun naptın bacım o çocuğun midesi kiraz kadar
Merve___ Esilyaa ben de etrafimdaki insanlarin lafina maruz kaldim. Sakina dinleme onlari canim sutün gayet yetiyor senin
Dryadm Esilyaa ayyy banada kayınvalıdem benden bır süt gelırdı kı tasardı cok yaglıydı senın sutun kalıtesız vs vs dedı takmaaaaaa duyma sütün varsa emzir geç ben sureklı emzırdım gazlı yapacaksın cocugu bu kadar emzırme olur mu dedı anlamıyorlar dinleme kendıne ve bebegıne guven
Bgmbgmbgm Esilyaa şu etrafta sürekli konuşan insanlardan gına geldi artık.. her kadının sütü bebeğine yeter lütfen dinlemeyin onları.. doymadığı kanısına nerden vardınız? Yada nereden varmışlar?
Edauu Esilyaa doymadı diye bisey yok. Ya süt güzel geilıyosa Daha cok kücük emme refleksi var bebeklerin sadwce aç oldugu icin emmez yapcagı teksey emmek ve 50 c 🤷♂️ ben bile 2 bucuk aylık memeden bazen süt fazla gelmiyo aglıyo ozaman 30 cc anca veriyorum
Oglunaasikanne Esilyaa 30 cc felan normal diye biliyorum doyuyordur bence emiyorsa ilk zaman kiraz çekirdeği kadar miğdesi ağlaması bence ya gazı vardır yada sizi istiyordur bence emiyorsa gerekmedikçe mama verme