Babyderin BabyGroot merhaba hayırlı olsun güle güle kullanın halıların üstünü de süpürüyordur heralde dimi
BabyGroot Babyderin tabii süpürüyor sadece silmeden toplamak gerekiyormuş ama bi tane halımda denedim onu kaldırmadım silerken sıkıntı olmadı çok ıslak bırakmadı
Arasannesi BabyGroot höm evet bu aralar hepsı dustu. Ben s5 e magazada baktıgımda 6 bın lıraydı suan 4 küsür.bıraz daha beklemeye aldım oyuzden belkı duser dıye🙂 baktım dusmezse hemen alacagım bu aralıkta
Mom9 BabyGroot Allahım banada nasip etsin inşallah 🙈 evde bebem var kedim var elimden süpürge düşmüyor valla iyice manyak oldum😅 güzel günlerde kullanın🤍
BabyGroot Mom9 bende kızım rahatsız olmasın diye en azından oturduğumuz odada her gün makina açıyordum çok iyi geldi gerçekten. Hele bir de kediniz varsa sizin için çok iyi olur. Allah daha iyilerini nasip etsin inşallah size de 😊
Eternity BabyGroot Ben kaldiriyorum altinida silmesi acisindan, cok halim yok 1 buyuk bir de paspas :)) Ama yasakli alan olarak secebilirsiniz gecmez uzerinden
Sevillia Polio ben suan almadıgı bişey gözlemleyemedim standartta calıstırıyorum birde. Neden almadı acaba