iki ay yedi günlük olduk hala gazmanız almadığımız ana kucağı fitili damlası kalmadı arabalarda dolaştırdık neler nelerrrr nelerrr geçmeyince geçmiyor anam yapacak bişey yok siz daha çok başındasınız allah yardımcınız olsun bu ara niye ağladığını anlıyorum az çok çok şükür anlamasaydım günlerce sürekli ağlıyordu kusuyordu sesleri kısılırdı ağlamaktan kaynana gelip ağlatma benim çocuğumu vah vah tüh tüh deyip deyip sinirlermi bozup gidiyodu bi de o çökertiyordu beni herneyse 🥴😁 çözüm doktor değiştirdik önceki doktorumuz erkekti biz hiç memnun kalmadık en güzeli kadın hiç olmazsa dilinden anlıyor kolik bebekleri masaja çok ihtiyacı olduğunu emzirme sürek 20 dk ise 10 dk arayla gazını çıkartıp tekrardan emzirmemi kakasını yapamıyorsa kulak çubuğuyla poposunu uyarmamızı söyledi göbek deliğinin alt kısmını hafif bastırarak ovun ayrıca her emzirme öncesi relactaz damla damlatıyoruz üç damla kadar o biraz olsun iyi geldi bi kaç gündür yne gazımız var akşam babası gelince bebek arabasıyla ne kadar bozuk yol varsa oralarda gezdiricez en son üç gün önce arabayla gezdirince kaka yapmıştı bakalım inşallah bu akşamda yaparda rahatlarız 😭