Kerem1806 Kızlar merhaba 42 günlük bebeğim doğumdan sonra vücudumda ara ara kaşıntı olmaya başladı sivrisinek ısırması gibi kabarıyor sonra kayboluyor başıma daha önce gelen varmı benim gibi doktora gidicem de sizlere de sormak istedim gidene kadar
anne15 Kerem1806 hormonlar değiştiği için bişey dokunmuştur benimde bacaklarımda belime kadar para para lekeler cıkmıştı kasıntım yoktu kendiğinden gecti
elizabeth Kerem1806 bende doğumdan hemen sonra olmuştu. Bütün vücudumu kırmızı benekler kaplamıştı ve acayip kaşınıyodu. Şekerim ve gebelik zehirlenmem olduğu için normal demişti doktor bana. Sizinkide gececektir bi süre sonra hormonlar normalde dönmeye başlayınca
Kadert Kerem1806 ben halk arasndaki adı kurdeşen tıpdaki adı farklı bişey stres yorgnlukdan olyrmş .süt çayı rezene falnda tetikmyrmş krem ve hap vermişti iyi geldi mahvolmştumm
Melisamma Hamilelikte yaşamıştım bende hamilelik alerjisi demişlerdi bana. Hormanlar değiştiği için olabilir seninde. Mümkün olduğunca kaşımayın sirkeli su iyi geliyor bir dene istersen
anne15 Kerem1806 kasıntı varken görünün doktora ama ben cildiyeye gittimde koronadan ötürü karsıdan baktı konustuk etti öyle dedi ilaç verdi bir ay kullandım faydasını görmedim kendiliğinden gecti stresten olmus sanırım hormonlardan dediler
Kerem1806 anne15 benim de görünür de birşey yokta kaşınınca kabarıyor bakalım gidince bana ne diyecek 🤷🏻♀️