Yusufyigit-1 Kızlar nolur varsa bi tavsiyeniz alırım ya.ozellikle burnumun üstündekiler çok cirkin duruyor😏napsam biraz renkleri açılır acaba tamamen yok olmaz biliyorum ama en azından çok belli ermesinler kendilerini🤨🤨
03saliha06 Yusufyigit-1 canım yaş maya maskesi açıyor bi dene istersen yarım maya ile az sütü krem haline getir masaj yap yarım saat durdur yıka yüzünü yatmadan önce yap bide kendi sütünüze sürebilirsin
Deletedmom310 Yusufyigit-1 canım benimde yüzümde aşırı çok çok vardı lisedeyken internetten bakıp doğal yontemler deniyorum hangisi işe yaradı şuan hiç hatırlamıyorum.ama bir tane bile kalmadı pürüssüz oldu yüzüm
Sesy Yusufyigit-1 benim de güneş lekesi var yanaklarımda hafif derecede sinozun leke kremi geçirir mi bilmiyorum ama bi denemek istiyorum çok övüyor herkes.
Deletedmom310 Yusufyigit-1 inşallah canm bebeklerden çok fırsat olmuyor ama doğal şeyler dene sen yine elma sirkesiyle yüzüne buhar yapabilirsin kafana havlu kapatip yada direk pamukla yüzüne surebikirsin sulandırıp
Yusufyigit-1 Sesy internetten şimdi bir krem sipariş etim canim insallah iyi gelir valla yorumları baya iyi adı dermaderm leke giderici krem. Gelince hemen denicem