Erbualp Boy 63 cm kilo 5 600 gram . Dr boyumuz üst sınırda kilo da normal değerden aşagı dedi 😟Kilo aldıramıyorum birde reflü müsün var mama içiyor içtiğini her defasında kusuyor . Reflü yatağında uyuyor . Bizim gibi olanlar nasıl geçiriyorsunuz bu süreci .
Dnzkcmz96 Erbualp canım benimde bebeğim 3 ay 5 günlük kilosu 5250 doktor sankş düşüş var ama bir sy daha takip edelim olmazsa ek gıdaya geçeriz dedi. Boyu 60 cm gayet iyi ilerliyo dedi. Kilosu için sağlığına sıkıntı verir mi dedim hayor dedi cok hareketli oldugu için metopolizmssı hızlı calısıyor dedi. tamam ozaman sorun yok bende pehlivan gibi kilolu cocuk istemiyorum sağlığında bir problem yoksa takma kafana her bebek aynı değildir
iki_prens_annesi_ Erbualp doktorunuz niye oyle demis anlamadim gecen ay oglum 3 aylikken 6600du ve 62 cmdi bence sizinde boy ve kilonuz gayet ideal
FatmanurT Erbualp kilosu da normal değil mi kızım 3 ay 15 günlükken 64 cm 5850 gr.dı doktor gayet iyi dedi. Biyolojik yapıları bu tombul bebek olamıyorlar
Mirage91 Erbualp Bizimkiside 63 cm doktor güzel buldu. Kaç cc içiyor bebeğiniz. Çok içersede kusar. Mamayı verdikten sonra 20 dk dik gezdirin.
iki_prens_annesi_ Erbualp hic takilmayin gayet guzel gelişimi bence masallah saglikla büyüsün minik melek