sufflee Ummhnsmt bende covitten süphelendim ne belirtiler yaşadınız acaba birde kaç gündür yaşıyorsunuz bu durumu öğrenebilir miyim
Ummhnsmt sufflee ishal burun akıntısı burun tıkanıklığının baş ağrısı tat ve koku alamama halsizlik eklem aşrısı vardı bende elimde sadece halsizlik ishal vardı binde birer gün ateşimiz çıktı sadece belirtiler oldu test yaptırdık pozitif çıktı beklemedik yanı evde en ufak grip belirtiniz varsa gidin doktora
sufflee Ummhnsmt 3 gün yaşadım aynı şeyleri şuan daha iyiyim çok şükür hastaneye gitmedim oğlum 9 aylık Bi ben yaşadım bunları eşimde hiç birşey yok bendede bu gün herşey daha iyi durum ne bilmiyorum ama eve kapattım kendimi
gezentianne sufflee Acilen doktora gidin başfa hafif başlasa bile bi hafta sınra ağır seyredebiliyor en azından covidseniz ilaca başlarlar zaman kaybetmedenn
sufflee gezentianne canım bulunduğum şehirde hastaneler full çekiyor artık herkesi eve yolluyorlar birde pozitif değilse boşu boşuna gidip virüs kalmaktan korkuyorum
UraSsmom İnciri ıslat ılık sütle blenderdan geçir iç canım Birde maltana var içecek oda süt yapıyo Bol bol yeşillik, dereotu roka ye Bol su iç günde içebiliyosan 3 lt iç Çoğalır inşallah sütün
sufflee Ummhnsmt benimde sadece 2 gün sürdü tam anlamıyla bir anda geldi geçti sanırım korona oldum bende bayramda kimseye gitmeyecem kaynanam gile annemlere haber verdim kimse gelmesin kimseye gelemem dedim hepsi tamam dedi evde yaşıcam 14 gün