Twinksmom Kızlar bebeğim 15 günlük 30 ile başladım şuan 60 a çıktım aynı zamanda emziriyorum aralıklarla diğer bebeğime de sağıyorum çünkü ama ağzı hala açık ve aranır şekilde oluyor kafam karıştı diğer türlü mideye zarar vermek istemiyorum da. Her doktor ayrı telden çaldı kafam allak bullak🥺
Malpaslan Twinksmom emziriyosan mama çok vermene gerek yok bence ama vermek istiyorsan emzirme saatlerinde değil üç saate bir 60 verebilirsin bebeğinizin ağzını aratması aç anlamına gelmiyor
Deletedmom329 20 gunluk oglum var. Sagip veriyorum..dr iki saate en fazla 50 ml dedi. Bir ay boyunca devam dedi. Ama benim pasa 50ml le doymuyor. Aranma degilde acĺik aglamasini bilirsin acliktan uykuya dalamiyorsa agliyorsa vs cocugun talep ettigi kadar vermelisin bence.
Twinksmom Deletedmom329 bende 3 saatte 60 ml bazen 30 mama 30 sağlığım sütten veriyorum ama ağlamıyor ağzı bir şeyler arıyor sürekli bundan dolayı tedirgin oldm. Teşekkür ederim canım
Naz_N Twinksmom maşallah kuzulara🧿 2240 gr için almaları gereken min mama miktarı 40 cc ama içiyorsa fazlasını da verebilirsiniz, zaten çok gelirse onlar çıkarır ve bunda bir sakınca yok☺️ Birkaç hafta içinde dillerini tamamen çözmüş olacaksınız ve doyup doymadıgını ya da daha istediğini vs daha kolay anlayacaksınız inşallah🙏 Benim bebeğim 2055 gr 47 cm dogdu. 4 aylık kontrolünde 6700 gr 66 cm çıktı🐛 Bakımlarını eminim güzel yapıyorsunuzdur ve emin olun çabuk toparlıyorlar💙🌸🌸
Twinksmom Naz_N 30 ile başladık fakat kız hep aç gibi davranıyor 🤓 Şimdilik 3 saatte bir besleniyor bazen isterse emziriyorum geceleri aksatmamaya çalışıyorum sizinkini de Allah bağışlasın🥰Bakımları sarılık vs nedeniyle ekstra özen istiyor Bizde o tontiş oldukları günleri görebilir miyiz acaba 🥺🙏😊
Naz_N Twinksmom Görürsünüz Allah’ın izniyle☺️ Bize de çok uzak geliyordu o günler ama şimdi biberonuyla kendisi içiyor mamasını, odasında tek uyuyor falan baya 4,5 aylık küçük bir adam kendisi😂 Sağlıkla büyüsünler, hep iyi günlerini görün💙💗