Dezemet demir1717 Bebeğiniz çok şanslı böyle güzel kalpli bir anneye sahip olduğu için☺️ Bayramlık yerine Gökalp’i düşünmeniz beni çok duygulandırdı… toplanacak inşallah bu para, onun iyileştiğini duyup sevineceğiz birlikte… 🙏🏻
Dezemet melcay inceleyeceğim. Muhtemelen aile bu tarz gruplarla iletişime geçmiştir diye düşünüyorum. Yine de bakacağım ben de. Teşekkürler ☺️
Dezemet ilknurgoksu Hiç şüphem yok elinizden geleni yapacağınıza, çok teşekkürler❤️ Kısa süre önce ben de konudan haberdar değildim. Burada bir arkadaşımız @Zera post açtı sağolsun. Benim ve yakınlarımın yardım etmesine vesile oldu🙏🏻 Şimdi yine onunla bu posta sizleri etiketleyerek haberdar etmek istedik.
Morkekik Dezemet Bu gün müge anlıyı izlerken aş evi bağış için canlı yayında eğer yanlış anlamadıysam bir saat içinde 800 milyar para toplandı.Kadın hayran kitlesi izleyeni cok cok fazla. Bir cok kişiye yardımcı oluyor her şekilde ama mesela birde Her hafta yardıma ihtiyacı olan bir cocuk gösterde bu şekilde bir çok cocuğum hayatı kurtulur.
Dezemet Morkekik kesinlikle, bu konuda ünlülerin yardım payı çok büyük aslında. Keza spor klüpleri , bu paraları çok kolay toplarlar…. inşallah birileri yardımcı olur koşa sürede, zaman çok az.
Zera Dezemet 🥰🥰 Etiketledigimiz herkes yorum yapsa keske postu yukari tasisak cok guzel olur aslinda.
ilknurgoksu Dezemet teşekkürler bende bir kaç arkadaşımı çağıracağım onlarda eminim yardımcı olucaklardır 💜@Misskokulum @Annesirintugceuzun @VERA19 @Deletedmom265 @Sarisin
Dezemet Dezemet @Atypicalmom @Kerevizkafa @Mucize_istiyorum22 @MiracAlpinveUmutunAnnesi @Noname @mervemete @Kbrayaman @Birkucakmutluluk @zerroya @Keremtugra @Misskokulum @tosuncukannesi @SinyorinA @MerVefa @Eylultosum @oglunasik1anne @herannekadar @[silindi] @Minikkkk @Demirac19 @Mom987 @ElifkonunAnnesi @Melegimsin @Deletedmom23113 @Mrs_Mert @Lilayda @Deniziincani @Ceyer @Pamuk_seker @tarcinkokusu14 @Elisa3545 @hirasu @Hikmetb
Deniziincani Dezemet ne kadar duyarlı bir dawranis bizzat Gökalp benim de takip ettiğim bir bebek destek olmuştum yine olurum tşk ederim etiket icin🙋
tarcinkokusu14 Dezemet duyarlı anne coook teşekkür ederim etiketledigin için inşallah elimden geleni yapacağım 🤲
oglunasik1anne Dezemet canım teşekkür ederim etiket için ama sadece wp kullanıyorum ama elimden geldiği kadar çevremdeki insanlara dosta akrabaya mutlaka soyliycem Rabbim şifa versin en kısa zamanda youtubta ceylan Özdemir diye bir anne var Ata ’nin annesi birde sosyal medyalardan ona haber ulaştırın o da yardımcı olacaktır .
Dezemet Deniziincani asıl ben teşekkür ederim💐 Daha önceden de bilginiz varmış ne güzel. Bilmeyenler de bu post ve paylaşımlarımız sayesinde duyacaklar inşallah. Başka elden ne gelir bilmiyorum. Gökalp ve niceleri için umarım daha kalıcı çözümler bulunur 😔
Annesirintugceuzun ilknurgoksu Ben elimden geldiği kadar Yardımcı oldum. Teşekkür ederim ilknurcuğum 🤗 Sosyal medya hesabımdan paylaşacağım şimdi de. 🙏
Deletedmom265 ilknurgoksu herkesin paylaşımına etiket yapsak daha cok ses oluruz instagramda acun vs.
mervemete @Dezemet burada oğlum sayesinde ses yarışmasından ödül kazandım.Demekki yeri belliymiş.Oğlum sayesinde kazandım o parayı,şimdi başka bi oğula ufakta olsa can olsun.Bağış için iban yollayabilir misiniz? Sosyal medya hesabı linkine tıkladım ama hata verdi sayfa ınstagramım olmadığı için sanırım.
Dezemet mervemete Sizin gibi annelerimiz iyi ki varsınız❤️ Bağış aslında internet üzerinden yapılıyor. Gofundme sitesinde. https://taplink.cc/gokalp_sma Eğer karışık gelirse nasıl yapacağınızı detaylı olarak anlatabilirim. Bir de bir arkadaşımız yazdı bugün buraya. Aileye mesaj atınca İban gönderiyorlarmış. O şekilde göndermeyi isterseniz İnstagram üzerinden mesaj atıp iban isteyip size iletebilirim.
Dezemet mervemete İnstagram hesabında annenin mail adresi var. yelda.k.61@hotmail.com Oraya mail atıp iban öğrenebilirsiniz. O sizi yönlendirecektir💞
Cemremmmmm Dezemet elimizden geldigince yardim etmeye çalıştık ama hala cok az miktar toplanabildi.takipteyim herkeside etiketliyorum ama elimden cok bisey gelmiyor ki.
Zera Cemremmmmm Ben de oyle her yerde paylasiyorum burada da post acmistim bir kac kisiye ulasabildim. Ama bence toplanacak cunku gunluk 30-40 bin toplaniyor biraz daha zorlasak olur bu is🙏🏻
Annesirintugceuzun Ya Acun Ilıcalı ile irtibat kurmuş mu aile acaba? Fenerbahçe için bile bağış topladı kanalında. Gökalp için de toplasa. Çok az zamanı kalmış. 😢 hep birlikte Acun a mi yazsak ?
Zera Annesirintugceuzun Sanmiyorum Acun aile ile iletsime gecsin, paylasim yapardi aile oyle olsa. Onlar icin hicbir sey ifade etmeyen rakamlar Gokalp icin cok onemli. Ne diyeyim umarim bir Fenerbahce eder Gokalp.
Dezemet Annesirintugceuzun çok yazılmış acuna, öyle duydum. Benim gördüğüm hazal Kaya, bergüzar korel falan çok destek veriyor. Ama ne kadar yetebilir ki…. aynı şeyi biz eşimle konuştuk acun bir gecede dünya para toplamıştı…. 😔 keşke bu konuda da birşey yapsa ama sanmam. bir kaç ünlü bu parayı 1 günde toplardı… nedense çok duyarlı değiller.
Dezemet Zera evet bir arkadaşımız bugün öyle söyledi. Siteyi karışık bulmuştum aileye yazınca iban gönderdi dedi. Aileye mesaj atıp öğrenilebilir.
Annesirintugceuzun Zera Ya biz yüklenelim acun a . Deprem için de çok sağlam bağış toplamıştı. İnsan hayatı bu kadar basit olmamalı ya. 😓
Cemremmmmm Zera vallaha inanki cok istiyorum.bide ruzgarım var benim onunda son 1 senesi kaldi insallah kurtulsun hepsi.cok zor cok üzülüyorum. Alah hic bir anne babayi evladiyla hic bir evladi anne babasiyla sınamasın.