Daha önce bir arkadaşımız @Zera başlık açtı, ben konudan onun sayseinde haberdar oldum, ona tesekkur ederim🙏🏻 Boyle hassas kalp ki anneler Iyi ki varlar 💞 ancak yeteri kadar kişiye ulaşamadi😔Belki gözden kaçtı… Belki yine ulaşamayacak bilmiyorum. ben de aynı konuda yeni bir başlık açmak istedim. Konu SMA hastası Gökalp😢 Bir tür kas hastalığı olan bu hastalık için 2 yaşına kadar uygulanan bir gen tedavisi varmış. Ama çok fazla paraya ihtiyaç var. Gökalp ekimde 2 yaşında olacak. Çok az zamanı var. Ne olur yardımcı olun. Hiç birşey yapamıyorsak sosyal medya hesaplarımızdan paylaşalım. İmkanımız varsa az çok demeyelim bağış yapalım. https://instagram.com/gokalp_sma?igshid=c5bpyaa6u538 Bu İnstagram profilinde bağış linki var. Detaylı anlatılmış nasıl yapılacağı. Her gün siteye giriyorum bu gün ne kadar toplanmış diye😔 Ne yapılabilir diye düşünüyorum. Anne baba olarak bebeğinin acı çekmesine dayanmak çok zor… çaresizlik çok zor… Çocuklarının doğum günü gelmesin istiyorlar. Bu post çok kişiye ulaşır umarım🙏🏻 Bir destek zinciri oluşturalım kızlar olmaz mı, bir çocuğun iyileşmesinden daha önemli ne olabilir ki bu hayatta. Daha önce başka bir bebek için toplanmış şimdi Amerika’ya gidecek. Gökalp için de umut olalim …