Tugceklckrn Bebeklerde iye batması diye bişey varmı biliyormusunuz nasıl düzeltiyor internette okudum genede sizin bilginizede ihtiyac duydum bebeğim sürekli aglıyor kıpkırmızı oluyo gazını cıkarıyor karnı doyuyor fakat uyumuyor😭😭😭😭
Izabella Tugceklckrn iye batması erkenden ottuturulan bebeklerde oluyor ve tedavisi varmı bilmiyorum post üstte kalsın umarım öyle bişey dgldir
Denizmavisi Tugceklckrn siz teşhis koymayın doktora götürdünüz mü ultrason çekerler bakarlar belki başka sebepten ağlıyor nerden anladınız ?
Sedaaa1 Tugceklckrn çok kucağa almaktan erken oturtmaktan batar aslında sırt ağrısı anlamına geliyor bilen biri bakmalı yanlış bişey yapmayın lütfen siz yüz üstü yatırıp sırtını sıvazlayabilirsiniz bu şekilde düzeliyo zaten yumuşak yumuşak sırtını belini sıvazlayın
Izabella Izabella bende bebeğimi hep kucağıma aldım kucağa almaya alakası yok bence hala kulaklarımda altı aylık olacak iye batması olmadı çok şükür bunu bir araştırın derim iye batması neden olur diye
Merveunal Tugceklckrn benim oglumun da iyesi battı dogdugundan beri çok kucagımıza aldık eşimin ailesi biliyordu nasıl yapıldığını yüzüstü yatırıp sol elini sag eline yetiştiremiyorsa batmıştır benim oglumun yetişmedi aglayıp kızarıyordu şu an 2 buçuk aylık aglamıyor geçti heralde
Denizmavisi Tugceklckrn canm gaz öyle çıkartıyor diye olmayacağını anlamına gelmiyor içerde çok fazla birikmiş olabilir kızarıp morarıyorsa karnını çekiyorsa muhtemelen gazdır o masaj yapın karnına yatmadan önce duş aldırdın hergün
Hunilianne Tugceklckrn ben de öyle sanıyordum ama doktor çıkan gaz cok az içerde daha cok var ve bebegi rahatsız ediyor demişti hatta ultrasonla bakınca gazdan görüntü alamadılar sizin bebeğiniz de gaz sancısı cekiyor gaz masajı yapın
Smyeasaf Tugceklckrn hayır ben hep öyle düzeltiyorum iyesini çocuk gazı yoksa karnı toksa uykusuda bok ağlıyosa ve bide böyle ıklıyo ses çıkarıyo anlıyorum hemen battığını ters çevirip sağ kolla sol ayağı birleşmiyosa bakıyorum hemen soğuk suya değdiriyorum ayaklarını düzeliyor