serenittyyy Kızlar doğum yapalı 21 gün oldu dikişlerim dokunduğumda hala var ne zaman erir vede ordaki şişlik sertlikler kaybolup eski haline döner beni bilgilendirirmisiniz
Zeyni96 serenittyyy Benim bugün 15 gün oldu 8 dikiş vardı. 2 tane kaldı ama arası açık benimde.Derimi çok ince almış tutmadı benim dikişler
serenittyyy Hebunturan hiç kendimi temiz hissetmiyorumki😪 ekstra yaptığın bişi var mı enfeksiyon felan kapmamak için bana sadece sıvı sabun gibi bişi verdiler o kadar
Drymsrl serenittyyy alkolsüz dezenfektan vermişti doktorum istersen adına bakarım mikrop kırıyordu sıkıp gazlı bez koyuyordum üstüne hiç bi şey olmadı çok şükür birde iz kalmasın diye roller yazmıştı
Drymsrl serenittyyy Tam olarak hiç hissetmeme kıvamına bu ay geldim sadece minicik bi yerde elime hala geliyor çizgi 7,5 ay oldu 🤷🏻♀️
Hebunturan Uykusuzzannee farmisol mükemmel bir şeydi hem enfeksyon kapmamı önledi hemde çok temiz hissediyordum kendimo
Hebunturan Uykusuzzannee eczanelerde satılıyor her pansumanda sıkıyordum günde 4 5 kez pansuman yapıyordum ben dikişlerim ve kanamam çok olduğu için
Uykusuzzannee Hebunturan benım gecti ama sanki orada gala şişlik var dikiş yerlerınde bıde hamılelıgım de enfeksiyon kapmıstım tekrarlamasın dıye kullanmak ıstıyorum